International

L’Equipe: „Simona Halep este programata sa nu cedeze niciodata nimic pe un teren”

Publicat: 21 apr. 2019
1

Simona Halep este "programata sa nu cedeze niciodata nimic pe un teren", scrie L'Equipe dupa ce jucatoarea din Constanta a invins-o pe Caroline Garcia, 6-7 (6), 6-3, 6-4, iar Romania conduce Franta cu 2-1 in semifinalele Fed Cup, la Rouen, scrie Agerpres.

"Eroica, Caroline Garcia a facut un meci superb, dar a sfarsit prin a se inclina in fata Simonei Halep (…). A fost un nivel inalt. Meciul jucatoarelor N.1, intre Caroline Garcia si Simona Halep, a respectat toate promisiunile. Cele doua jucatoare nu au evoluat intotdeauna bine in acelasi moment, dar nivelul a fost intotdeauna ridicat si fiecare scadere de regim a fost pedepsita necrutator", comenteaza publicatia din Hexagon.

Condusa cu 4-0 in primul set, Halep si-a intrat in fine in ritm, a aratat "obisnuita sa combativitate" si a condus cu 5-4, apoi s-a ajuns la tiebreak. "Calitatea tenisului practicat pe Kindarena din Rouen a fost atunci magnifica", comenteaza cotidianul.

Dupa ce a pierdut primul set, "Halep, programata sa nu cedeze niciodata nimic pe un teren, a marit si mai mult presiunea", scrie L'Equipe.

"Un apel la kinetoterapeut pentru dureri la genunchiul stang nu va frana insa elanul lui Halep, iar romanca a egalat castigand setul 2. Ea parea atunci ca a dobandit un ascendent asupra adversarei sale.

Trebuia totusi asteptat sfarsitul acestui al treilea set pentru a constata cu adevarat asta. Fiindca Garcia si-a jucat pana la capat rolul de challenger. A fost de ajuns un singur serviciu nevalorificat pentru a o lasa pe Halep sa faca breakul si sa serveasca pentru meci. Un serviciu complicat si tensionat, dar victorios. Garcia nu are mare lucru sa-si reproseze, dar Romania e cea care conduce cu 2-1 in semifinala", adauga ziarul.

Halep, locul 2 WTA, a castigat dupa aproape trei ore de joc (2 h 57 min) in fata numarului 21 mondial, aducand echipa Romaniei in postura de favorita la calificarea in finala.

In ultimul meci de simplu se vor infrunta Irina Begu si Pauline Parmentier, urmand de partida de dublu Irina Begu/Monica Niculescu – Caroline Garcia/Kristina Mladenovic.

Comentarii
  • Hehehe ! Bv asa o sa belea sca pu la soferii de l uber!!! :)) … dupa ce le face clinetela. Uber pune monopol gen amazon! Suge ti pu la sclavii lor :))) Yupik love u boritilor!!!

Adauga un comentariu