Auto-Moto

Lewis Hamilton se simte fericit la McLaren

Publicat: 18 sept. 2012
8

Britanicul Lewis Hamilton, campion mondial de Formula 1 în 2008, spune că este ”fericit” la McLaren, unde contractul îi expiră la finalul anului 2012, şi că nu a luat încă nicio decizie în privinţa viitorului său, a explicat pilotul într-un interviu acordat unui ziar indian cu ocazia unei operaţiuni de promovare pentru Marele Premiu al Indiei.

Hamilton (27 ani) a urcat pe locul 2 în clasamentul Campionatului Mondial, graţie celor două victorii obţinute în trei curse (Ungaria şi Italia). Toată cariera sa în F1 a fost la echipa engleză, care l-a reperat de pe vremea când câştiga curse de karting.

”Sunt multe speculaţii şi zvonuri în privinţa eventualului meu transfer la Mercedes, însă eu sunt fericit la McLaren”, a declarat Hamilton, potrivit cotidianului Times of India. ”Avem o maşină foarte bună şi ne aflăm în poziţia de a concura cu cele mai bune echipe. Avem cu adevărat şansa de a câştiga Campionatul”, a adăugat el.

Este pentru prima dată când Hamilton dezminte cu atâta precizie zvonul privind transferul său la Mercedes. ”Eu nu m-am angajat cu nicio altă echipă şi nu am nicio dată limită”, a spus britanicul, invitat la Bombay de un sponsor al lui McLaren, cu peste o lună înainte de Marele Premiu al Indiei, prevăzut pe 27 octombrie în apropiere de New Delhi.

”Am câştigat primul meu titlu cu McLaren. Sunt fericit cu oamenii (scuderiei) şi cu toată atmosfera de acolo”, a adăugat Hamilton. Agenţii săi încearcă, de mai multe luni, să negocieze cu McLaren un nou contract de cinci ani care i-ar aduce pilotului britanic cel puţin 100 milioane euro.

Hamilton va fi din nou unul dintre marii favoriţi, duminică, la Singapore, în cel de-al 14-a Mare Premiu al Campionatului Mondial de Formula 1. AGERPRES

Adauga un comentariu