Hardware

LG a anuntat oficial tableta Optimus Pad LTE

Publicat: 19 ian. 2012

LG tocmai a anunţat o nouă tableta, modelul Optimus Pad LTE, urmaş al unui terminal care nu prea m-a impresionat atunci când i-am făcut review, chiar dacă avea camera 3D în partea din spate. LG Optimus Pad LTE va debuta iniţial în Coreea de Sud şi probabil că va ajunge şi în Europa la un moment dat, poate atunci când infrastructura LTE se va dezvolta mai mult.

În ce priveşte noua tabletă, ea măsoară 9.34 mm în grosime, cântăreşte 497 de grame şi rulează Android 3.2 deocamdată, dar va sosi cel mai probabil cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Terminalul nu mai dispune de cameră 3D, înlocuită acum cu un senzor foto de 8 megapixeli capabil de captură video HD şi o cameră frontală de 2 megapixeli pentru videoconvorbiri. Tableta foloseşte un ecran de 8.9 inch, un IPS True HD cu rezoluţie de 1280 x 768 pixeli.

Mai avem la dispoziţie pe acest device un slot pentru carduri SD, conectivitate HDMI şi DLNA şi o baterie de 6800 mAh. Procesorul lui LG Optimus Pad LTE este un Qualcomm dual core de 1.5 GHz (dual channel), care bănuiesc că ne va impresiona plăcut şi va scăpa de lagul pe care l-a avut primul Optimus Pad. Sunt foarte curios să văd cum se comportă acest device după ce am fost dezamăgit de prima tabletă Android de la LG…loading...

Adauga un comentariu