Telefoane mobile

LG a prezentat cel mai subtire si cel mai luminos ecran Full HD pentru telefoane mobile

Publicat: 14 iul. 2013
5
Grosimea telefoanelor mobile este una dintre caracteristicile cu care producatorii incearca sa se faca remarcati, iar eliminarea treptata a fractiunilor de milimetru a fost obtinuta si prin reducerea grosimii ecranului prin diverse trucuri, cum ar fi fuzionarea stratului tactil cu panoul sau eliminarea spatiului gol dintre straturile componente ale ecranului.
LG a folosit deja tehnologiile in-cell si zerogap pentru ecranul implementat pe Optimus G, cea mai noua realizare din acest domeniu apartinandu-le tot lor: cel mai subtire ecran Full HD. Avand o diagonala de 5,2”, acest tip de ecran are o grosime de numai 2,2 milimetri, iar muchiile care-l incadreaza  au o latime de numai 2,3 milimetri. Acesti parametri vor fi pe placul producatorilor care pun accent mare pe design, deoarece permite realizarea unor carcase mai subtiri cu margini mai inguste, scrie Go4it.ro.
Tehnologia dezvoltata de LG se numeste Advanced OneGlassSolution, aceasta folosind doua foi flexibile pe care sunt tiparite circuitele electronice dintre startul tactil si panou. Aceasta metoda a facut posibila reducerea cablajelor folosite de panou cu 30 de procente, permitand atingerea atat a unei grosimi mai reduse cat si a unei luminozitati mai bune.
Adauga un comentariu