Gadgeturi

LG a prezentat noua serie de televizoare OLED, ULTRA HD si LED pentru piata din Romania

Publicat: 03 apr. 2014

LG Electronics a dezvaluit noua colectie de televizoare din 2014, continand cele mai avansate modele OLED, ULTRA HD si LED, suportand platforma WebOS pentru Smart TV.

Colectia include modelele de referinta OLED cu ecran curbat (LG 55EA9800), dar si inovatii cum este GALLERY OLED (LG 55EA8800), un televizor elegant ce ia forma unui tablou de perete.

Televizoare OLED cu ecran curbat (LG 55EA9800)zoom inTelevizoare OLED cu ecran curbat (LG 55EA9800)

Gama de televizoare LED include noi modelele Cinema 3D Smart TV cu diagonala de 32, 42 si 55 inch si televizoarele ULTRA HD, avand diagonale de 55 inch. Toate acestea ofera functionalitate Smart TV, asigurata prin sistemul de operare webOS.

Televizoare OLED cu ecran curbatzoom inTelevizoare OLED cu ecran curbat

Bazata pe nucleul linux, platforma Web OS a debutat pe tablete si telefoane mobile ce rivalizau solutiile bazate pe Android. Adaptat pentru rolul de home entertainment, sistemul Web OS motorizeaza acum televizoarele LG de ultima generatie (seriile ULTRA HD si CINEMA 3D Smart), imbunatatind experienta folosirii modului Smart TV.

Televizoarele ULTRA HD incorporeaza ecrane cu tehnologie IPS, procesor LG Tru-ULTRA HD Engine Pro cu functie de conversie a continutului SD,HD si FULL HD pentru vizionare la calitate  apropiata 4K, respectiv algoritm Super Resolution pentru eliminarea artefactelor vizuale.

Interfata SmartTV cu design refacutzoom inInterfata SmartTV cu design refacut

Adaptata pentru noua generatie de televizoare 4K, tehnologia LG CINEMA 3D permite vizionarea filmelor 3D fara sa fim deranjati de efectul de palpaire caracteristic tehnologiilor 3D de generatie mai veche, apeland la ochelari 3D putin costisitori si confortabil de purtat. La fel ca si pana acum, functia Cinema 3D include mod pentru conversia filmelor 2D in 3D, aplicabil inclusiv la vizionarea de continut 4k.

Si cum un televizor trebuie sa fie mai mult decat un simplu ecran, noile modele ULTRA HD includ sistem audio cu tehnologie ULTRA Surround, dezvoltat impreuna cu Harman Kardon.

Lista dotarilor continua cu suport pentru noul format de transmisie 4K HEVC 60p si compatibilitate HDMI 2.0, necesare pentru accesul la continut 4K odata ce acesta va deveni disponibil la nivel mai larg.

Noua serie de televizoare LG din 2014 este disponibila si pentru piata din Romania, insa preturile de vanzare vor fi cunoscute la momentul intrari acestora in stocurile magazinelor.

sursa: go4it.roloading...

Adauga un comentariu