Telefoane mobile

LG Optimus 3D Max ajunge in magazinele europene

Publicat: 23 apr. 2012

Optimus 3D Max, succesorul primului telefon 3D din oferta LG, a luat drumul magazinelor europene, unde este asteptat sa ajunga incadrat la un pret apropiat sumei de 500 euro.

LG Optimus 3D Max ajunge in magazinele europene

Inlocuitorul originalului LG Optimus 3D se poate lauda cu o greutate redusa la 148 grame si carcasa cu grosime de 9.6 mm . Pentru pretul platit primim un ecran 3D auto-stereoscopic de 4.3 inch, cu rezolutie 480×800 pixeli si bariera Gorilla Glass, respectiv doua camere foto cu rezolutie 5MP, capabile sa filmeze si fotografieze in format 3D.

Inregistrarile video pot fi vizionate pe ecranul unui televizor 3D atasat prin conexiune HDMI si prelucrate cu ajutorul aplicatiei de editare video 3D preinstalata in memoria telefonului.

Configuratia include un procesor dual-core la 1.2 GHz, 1GB memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare, extensibil prin atasarea unui card microSD. Lista dotarilor continua cu suport DLNA si acces la retele WiFi N, conectivitate 3G HSPA+ (21 Mbps), receptor GPS si un modul NFC pentru plati electronice.

Momentan LG livreaza modelul Optimus 3D Max doar cu sistemul Android 2.3 Gingerbread, dar promite sa ofere pachetul de actualizare la versiunea Android 4.0 in decursul acestui an.loading...

Adauga un comentariu