Telefoane mobile

LG Optimus F5 a fost lansat in Europa

Publicat: 30 apr. 2013
5
Succesul seriei L de la LG a impulsionat compania sa mizeze in continuare pe dezvoltarea de smartphone-uri mid-range, cu specificatii foarte bune, la preturi relativ scazute, scrie hit.ro.
LG Optimus F5 este cel mai recent smartphone mid-range de la LG care devine disponibil comercial in Europa, mai exact in Franta, pentru moment.
Smartphone-ul dispune de un ecran IPS de 4,2 inci cu rezolutie qHD (540 x 960), procesor dual-core de la Qualcomm, tactat la 1,2 GHz, 1 GB RAM si 8 GB spatiu intern de stocare. Device-ul dispune de o camera foto principala de 5MP si de una secundara (frontala) de 1,3 MP, dedicata apelurilor video.
Terminalul ruleaza Android 4.1.2 Jelly Bean si are o baterie de 2150 mAh. Smartphone-ul celor de la LG se remarca insa prin capabilitatile 4G cu care este dotat, iar cei de la LG afirma ca noul Optimus F5 este printre primele device-uri mid-range care ofera astfel de functii.
Interesant mai este faptul ca sud-coreenii au inclus in dotarile noului smartphone si o serie de functii avansate, specifice gamei de top Optimus G, printre care QSlide si QTranslator.
LG Optimus F5 va ajunge in magazine in saptamanile urmatoare, dar producatorul nu a dezvaluit inca pretul smartphone-ului.
Adauga un comentariu