Telefoane mobile

LG Optimus G2 urmeaza a fi lansat in trimestrul al treilea

Publicat: 19 apr. 2013
5
Desi a ajuns cu mare intarziere in Europa, LG Optimus G este un terminal puternic care ne-a oferit cateva surprize placute atunci cand l-am testat. Prin gura directorului de marketing Won Kim, LG a confirmat ca urmasul acestui terminal va fi lansat in trimestrul trei al acestui an si ca va rezerva cateva surprize, conform go4it.ro.
Spre deosebire de modelul prezent pe piata, viitorul Optimus G 2, in cazul in care aceasta va fi denumirea pe care o va folosit LG, va fi disponibil undeva in cursul trimestrului trei al acestui an si va fi un terminal international  de la bun inceput, ceea ce ne face sa se speram ca nu vom mai vedea un program de lansari atat de fragmentat.
Oficialul companiei LG nu a oferit prea multe detalii, anuntand doar ca Optimus G2 va oferi tot un ecran cu o diagonala de 5”, necalcand astfel pe urmele mai marelui Optimus G Pro, si ca acesta va oferi „ceva unic si ceva diferit”.
La inceputul acestei luni, in baza de date cu scoruri a celebrului test GL Benchmark si-a facut aparitia un misterios telefon LG. Purtand numele de cod D801, acesta este primul telefon Android care foloseste puternica solutie Snapdragon 800 de la Qualcomm, existand sanse mari ca acesta sa fie terminalul a carei existenta tocmai ne-a fost confirmata. 
Adauga un comentariu