Telefoane mobile

LG Optimus L 3 II debuteaza in cadrul MWC 2013

Publicat: 27 feb. 2013

LG a anuntat actualizarea familiei de telefoane Optimus L cu putin timp inainte de deschiderea oficiala a MWC 2013, insa doar modelul de varf Optimus L 7 II a primit mai multa atentie . Compania a dezvaluit acum si mezinul familiei, Optimus L 3 II, acesta fiind un terminal Android pentru cei care nu au un buget prea larg.

Optimus L 3 II este bazat pe o platforma hardware Qualcomm MSM7225AB tactata la 1 GHz, aceasta oferind un nucleu de procesare ARM Cortex-A5 tactat la 1GHz si un procesor grafic Adreno 200. Memoria RAM are o capacitate de 512 MB iar stocarea interna este de 4 Gb, aceaasta putand fi extinsa cu un card MicroSD.
 
Terminalul ofera un ecran cu diagonala de 3,2”, panou IPS si rezolutie de 240 x 320 pixeli. Pe lista dotarilor mai intra o camera foto de 3,2 MP cu focalizare fixa, modul Wi-Fi 802.11 b/b/n, GPS si o baterie cu o capacitate de 1540 mAh. Sistemul de operare folosit va fi Android 4.1, la care LG a adaugat o serie din facilitatile software LG, cum ar fi QuickMemo sau modul de vizualizare a doua aplicatii in paralel.

Terminalul va fi oferit si in versiune Dual SIM, acesta urmand sa ajunga pe piata braziliana incepand cu aceasta saptamana, piata europeana fiind imediat la rand.loading...

Adauga un comentariu