Telefoane mobile

LG Optimus L7 II – video preview la MWC 2013

Publicat: 27 feb. 2013

LG Optimus L7 II este un telefon din gama entry-level a producatorului coreean, echipat cu ecran IPS de 4.3 inch si chipset cu procesor dual-core la 1 GHz.

Optimus L7 II incearca sa atraga printr-un design simplu si elegant, cu suprafete din plastic alb cu model texturat pentru partea din spate. In ciuda ecranului relativ mare si prezenta unui acumulator de 2460 mAh, modelul reuseste sa pastreze grosimea carcasei la un rezonabil 9.7 mm si greutatea in limite confortabile.

Pentru pretul speram nu foarte mare ne alegem cu un ecran de buna calitate, dar limitat la rezolutie 480×800 pixeli. Sistemul de operare livrat este Android 4.1 Jelly Bean, rulat cu ajutorul a 768 MB memorie RAM. Lista dotarilor mai acopera conectivitate Wi-Fi, Bluetooth, NFC, dar si un receptor GPS pentru navigare.  Camera foto de 8 MP este insotita de blitz LED, iar deasupra ecranului avem si o camera VGA pentru apeluri video.

Per total LG Optimus L7 II se prezinta drept o optiune interesanta pentru cei aflati in cautarea unui smartphone de buget, cu pachet echilibrat de dotari si aspect exterior destul de placut.loading...

Adauga un comentariu