Telefoane mobile

LG Smart Video foloseste recunoasterea miscarii ochilor pentru a controla playback-ul video

Publicat: 14 mart. 2013

De o saptamana incoace auzim numai zvonuri despre Samsung Galaxy S4 si sistemul sau de scrolling bazat pe privirea utilizatorului. Daca despre acest Eye Scrolling nu avem prea multe detalii, ei bine despre un sistem similar de la LG avem informatii mai solide.

E vorba despre LG Smart Video, care foloseste recunoasterea miscarii ochilor pentru a controla playback-ul video. Aceasta functie va fi implementata in curand pe LG Optimus G Pro si ea pune pe pauza automat playback-ul unui film daca telefonul detecteaza ca ochii utilizatorului au privit in alta directie decat spre ecran. Odata ce reveniti la continuturile afisate, clipul va relua playback-ul de unde ati ramas.

LG considera ca noua optiune este utila pentru a desfiinta butoanele traditionale de play/pauza si a trece la o noua etapa. Nu cunoastem totusi tehnologia care se ascunde in spatele acestei functii si ma intreb daca LG are motive sa se teama de un proces din partea Samsung. Ideea este ca Optimus G Pro isi foloseste camera frontala pentru a recunoaste pozitia ochilor.loading...

Adauga un comentariu