Curiozitati

Lia Olguta Vasilescu, anunt despre pensiile romanilor dupa ce a pierdut Ministerul Muncii

Publicat: 22 nov. 2018
9

Lia Olguta Vasilescu spune ca Legea Pensiilor este "ultima piatra de incercare", dupa ce a fost acuzata ca a lasat-o de izbeliste.

Lia Olguta Vasilescu a fost propusa, oficial, de PSD pentru functia de ministru al Dezvoltarii, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat-o pentru portofoliul de la Transporturi. Vasilescu a declarat ca a predat Ministerul Muncii urmasului sau, cu un procent de realizare de 100% din programul de guvernare. Acuzata ca Legea Pensiilor nu va mai trece in Parlament, Vasilescu a dat asigurari ca va urmari personal procesul legislativ.

"Mi-am predat mandatul la Ministerul Muncii, dar am luat in calcul sa nu fiu numita la Ministerul Transporturilor. La Munca, in proportie de 97% sunt realizate proiectele din programul de guvernare. Legea Pensiilor se dezbate, deja, in Senatul Romaniei, am participat la sedintele Comisie de Munca. E ultima piatra de incercare de la Ministerul Muncii. Puteam sa merg, cu experienta pe care o am, in alt minister. Eram pregatita ca si la Transporturi sa urnesc lucrurile, dar cineva s-a opus.", a spus Lia Olguta Vasilescu.

Adauga un comentariu