Actualitate

Lia Olguța Vasilescu, atac devastator la securistul Victor Ponta: „Cum aș putea să mă aliez cu unul din gașca paraditorilor? Marș la coteț!

Publicat: 17 ian. 2020

Deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu repinge ideea formării unei alianțe cu Pro România, partidul condus de Victor Ponta, la Craiova și în județul Dolj. Fostul ministru îl atacă pe Ponta, despre care spune că face parte „din gașca paraditorilor care făceau dosare nevinovaților”.

„Ponta spune că nu se aliază cu noi la Craiova. Păi cine l-a invitat la vreo alianță? Ca să tropăie pe lângă elefant, purecele trebuie să fie chemat… Cum aș putea să mă aliez cu unul din gașca paraditorilor care făceau dosare nevinovaților, pentru că nu le convenea că au crescut prea mult în sondaje și puneau prea multe întrebări securiștilor care conduceau partidul?#marșlacotețpotaie”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Mesajul deputatului PSD vine ca reacție la afirmațiile liderului Pro România, care a spus, joi, la Craiova, că în Banat şi la nivelul judeţului Dolj nu va face alianţă cu PSD. Ponta a declarat că nu are de gând să se asocieze cu „naşii lui Dragnea”.loading...

Adauga un comentariu