Magazin

Liam Hemsworth si Miley Cyrus s-au despartit din nou. Vezi cine este vinovat de ruptura

Publicat: 20 mai 2016
1

Nunta lui Liam Hemsworth cu Miley Cyrus nu va mai avea loc, actorul parand a nu fi pregatit pentru casnicie si, in plus, fiind convins ca iubita lui nu este femeia vietii sale.

Dupa ce s-au despartit in 2013, dupa cateva luni de relatie, cei doi s-au impacat in 2016. Se pare insa ca actorul ar fi inselat-o pe Miley Cyrus cand aceasta se afla la New York pentru filmari la un serial realizat de Woody Allen pentru Amazon, dandu-si seama ca nu doreste sa se casatoreasca cu cantareata.

„Atunci s-a hotarat sa se desparta de ea cu cateva saptamani inainte de nunta”, a afirmat o sursa in Life&Style. „Miley este distrusa, dar si foarte nervoasa”, adauga sursa.

Liam Hemsworth i-ar fi marturisit totul logodnicei sale la sfarsitul lunii aprilie, spunandu-i cum s-a dus sa faca surf cu niste prieteni la Malibu, cum ar fi gasit acolo niste fete dragute, pe care le-au invitat sa bea ceva impreuna. Si de acolo lucrurile au luat-o razna.

Chiar daca cei doi nu si-au oficializat despartirea, Miley Cyrus a fost vazuta fara inelul de logodna in 10 mai, cel pe care si-l pusese din nou pe deget in ianuarie pentru a marca impacarea.

Adauga un comentariu