National

Liberalii cer demisia ministrului Educatiei: „Trebuie sa plece de indata pentru falsul produs in fruntea institutiei”

Publicat: 12 ian. 2017
1
Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, cere demisia ministrului Educatiei, Pavel Nastase, despre care spune ca a mintit cu buna stiinta si a incalcat legea.
Pavel Nastase trebuie sa demisioneze de indata pentru falsul produs in fruntea Ministerului Educatiei. Ministrul Educatiei, Pavel Nastase, a mintit cu buna stiinta in privinta directorilor de scoli pe care ii doreste numiti fara concurs si a incalcat legea antedatand Ordinul de Ministru emis in acest scop. Astazi s-a dovedit faptul ca circulara emisa in atentia inspectoratelor scolare nu s-a bazat pe niciun Ordin de Ministru, intrucat respectivul document era inexistent la acel moment. Ordinul mentionat a survenit ulterior, cu scopul de a acoperi o ilegalitate pe care PNL a reclamat-o din primul moment„, arata Raluca Turcan, intr-o postare pe Facebook.
Liderul PNL sustine ca „ministrul Educatiei a mintit in privinta Ordinului 3044/2017„.
Precizarile facute de reprezentantii Monitorului Oficial devoaleaza tocmai faptul ca ministrul Educatiei a mintit in privinta Ordinului 3044/2017, transmitandu-l spre publicare in cursul zilei de luni, 9 ianuarie 2017, si nu vineri, 6 ianuarie a.c., asa cum a sustinut initial Pavel Nastase. Acestea sunt fapte care intra sub incidenta legii penale si care impun demisia imediata a actualului ministru al Educatiei, deoarece domnia sa a actionat prin incalcarea legii cu scopul de a musamaliza o alta ilegalitate„, mai arata Raluca Turcan.
Comentarii
Adauga un comentariu