Horoscop

Libidoul in functie de zodie

Publicat: 14 feb. 2011

Ai mai tot timpul chef de sex sau persoana iubita trebuie sa traga de tine cand vrea sa faceti amor? Fie ca faci parte din primul grup sau cel de-al doilea, libidoul tau este influentat, printre alti factori mai… lumesti, de ceea ce-ti sta scris în stele. Mai pe scurt, în functie de zodia în care esti nascut ai sau nu chef de sex.

Berbec
Toate zodiile reprezentate prin animale, adica majoritatea, indica felul în care se prezinta instinctele la nativii respectivi. Berbecul nu e atât de puternic ca Taurul, dar e belicos si sare repede la bataie. Analogic, libidoul tau nu are rezervorul cel mai mare, dar te aprinzi repede si cu flacara intensa.

Taur
Reprezentarea zodiei tale indica instincte puternice, zdravene si de neoprit. Destul de lente sau de placide daca nu sunt stârnite, dar stai sa-ti fluture cineva o esarfa rosie prin fata ochilor! Libidoul tau se trezeste mai greu, dar o data trezit e un izvor nesecat de energie.

Gemeni
Esti una din putinele zodii care are reprezentare umana. Si înca duala, adica doi copii care… sporovaiesc. Deducem de aici jucausenia cu care îti manifesti libidoul si nevoia de stimulare mentala (sau verbala) pentru ca acesta sa se declanseze.

Rac
Animalul tau se ascunde sub o carapace.. si da înapoi la cel mai mic semn ca ceva nu e în regula. Libidoul tau e strâns legat de sensibilitate. Se inhiba brusc daca simti ca nu esti suficient dorita, de exemplu. În conditii favorabile însa, înfloreste!

Leu
Si reprezentarea zodiei tale este un animal… dar sa nu uitam ca este vorba de Regele animalelor! Asa ca tot ce tine de „animal” sau de instinct, ia maiestuoasa forma a excelentei. Fascinezi prin naturaletea si nobletea cu care îti manifesti libidoul.

Fecioara
Ai un libido robust, demn de un semn de Pamânt. Dar, la fel ca o virgina, te temi de multe ori sa îi dai curs. Esti foarte mentala si asta îti da tendinta sa analizezi sau sa reflectezi asupra instinctului mai degraba decât sa îl urmezi. O data depasite inhibitiile initiale însa, nimic nu te mai opreste.

Balanta
Libidoul tau este declansat si oarecum conditionat de mediul ambiant si de romantismul celui iubit. Ti-ar fi imposibil sa te exciti într-un loc murdar sau neplacut, oricât esti de îndragostita. Dar… în locul potrivit, încurajata de cuvinte frumoase si gesturi romantice, te deschizi cu bucurie.

Scorpion
La tine, instinctele foarte puternice vin, din fericire, la pachet cu capacitatea de a le controla. Desi ai cel mai puternic libido din zodiac, îl „managerizezi” cu maiestrie, ca un surfer care stie sa se joace cu cele mai înalte valuri…

Sagetator
Zodia ta este ambivalenta: jumatate om, jumatate animal. Aceasta înseamna ca instinctele fac fifty-fifty cu aspiratiile înalte (vezi sageata pe care Arcasul o îndreapta spre cer). Ai un libido sanatos si expansiv, însa nu esti dominata de el.

Capricorn
Nu ca instinctul sexual n-ar fi puternic la tine. Dimpotriva! Însa exista în zodia ta un flux ascendent, o aspiratie catre înaltimi, la fel ca si capra de munte ce tinteste spre vârf, încât poti sa îti sublimezi instinctele si sa îti tii libidoul sub control. Uneori chiar îl înabusi sau îl inhibi!

Varsator
Cum sa exciti un înger?! În reprezentarile astrologice ezoterice, reprezentarea zodiei tale este un înger, adica o fiinta înaripata, care pluteste deasupra instinctelor. De aceea îti e foarte usor sa te exiti, sau nu, dupa cum vrei tu!

Pesti
Desigur, ai putea si tu, ca si celelalte zodii de la sfârsitul zodiacului, sa îti reprimi instinctul sexual. Dar… ar fi pacat! Si-atunci preferi sa-l spiritualizezi, sa-i cauti dimensiunea mistica, care face dintr-o banala copulatie… o „nunta în cer”!loading...

Adauga un comentariu