Magazin

Libidoul, stimulat cu un condiment „minune”

Publicat: 24 mart. 2013
1

Aceasta planta este folosita mai ales in bucataria indiana si este adaugata in amestecurile traditional de curry. Dar schinduful poate sa iti condimenteze si viata sexuala, spune un studiu.

Barbatii care au luat schinduf au observat o crestere a dorintei sexuale cu pana la 28%, spun cercetatorii.

60 de barbati cu varste intre 25 si 52 de ani au luat schinduf de doua ori pe zi, timp de sase saptamani. Libidoul acestora a fost monitorizat si s-au observat schimbarile care au intervenit. Dupa sase saptamani dorinta sexuala a acestora crescut cu 28%, potrivit dailymail.co.uk.

In acelasi timp, la un alt grup care a luat pastile inactive s-a observat ca dorinta sexuala a scazut.

Semintele de schinduf contin o substanta numita saponina care stimuleaza productia de hormoni sexuali masculini, inclusiv testosteron.

Testele au fost facute de cercetatorii de la Centre for Integrative Clinical and Molecular Medicine in Brisbane, Australia. Cercetatorii sunt de parere ca „acest studiu demonstreaza ca functiile sexuale si performantele barbatilor se imbunatatesc dupa ce urmeaza acest tratament„.

Schinduful este o planta care creste in Asia si este folosit, in special, in bucataria indiana. Frunzele si semintele acestei plante au fost folosite inca din antichitate de egipteni pentru a trata febra.

Comentarii
Adauga un comentariu