News Flash:

Liceul Eminescu va avea statut de Eco-scoala

15 Ianuarie 2008
8694 Vizualizari | 40 Comentarii
Serinella Marian
• Activitatile organizate cu ocazia Zilelor Liceului Mihai Eminescu au debutat ieri cu o masa rotunda si cu o serie de comunicari stiintifice care au inclus concursuri, comunicari sau referate • Actiunile de ieri au inclus si o conferinta si o dezbatere cu tema "Eco-speranta", la care au participat reprezentanti ai liceelor cu statut de Eco-scoala • Conducerea Liceului Teoretic Mihai Eminescu va depune in perioada urmatoare si documentatia necesara pentru ca unitatea de invatamant sa obtina titulatura de colegiu

Ieri au inceput, la Liceul Teoretic Mihai Eminescu, manifestarile cu ocazia Zilelor scolii. Evenimentul care se desfasoara in perioada 14-15 ianuarie coincide astazi si cu ziua de nastere a marelui poet. Activitatile au debutat ieri cu o masa rotunda pe tema "Rolul erorii in dezvoltarea umana" si "Studiu asupra stilului de invatare al elevilor conform caracteristicilor personale - sugestii de actiune", urmata de o serie de comunicari stiintifice care au inclus concursuri, comunicari sau referate. "Astazi (ieri - n.r.) este o zi canalizata pe elevi, pe actiunile lor si pe pasiunile si disciplinele pentru care a optat fiecare. Sunt mai multe sesiuni de comunicari stiintifice ale elevilor din toate disciplinele, limba romana, matematica, fizica, chimie sau istorie", a declarat Serinella Marian, profesoara de limba romana in cadrul Liceului Mihai Eminescu. Printre referatele elevilor liceului s-a numarat si unul conceput de o eleva din clasa a XI-a, la disciplina limba romana si intitulat "Disertatie asupra oximoronului best-seller ieftin". Acesta trateaza paralela dintre cartile cu adevarat valoroase si cele de consum, dar fara o adevarata valoare culturala. "Am incercat sa atrag atentia asupra consumerismului care caracterizeaza societatea si cat este de usor sa cazi in capcana lucrurilor ieftine si fara valoare. Am analizat doua carti de impact la nivel mondial, una scrisa de o autoare japoneza si un roman ieftin, dar amandoua avand acelasi succes la public. Prima este caracterizata de o profunzime a culturii nipone si cea de-a doua, de o lume superficiala in care doar etichetele conteaza", a spus Ilinca Draganescu, eleva in clasa a XI-a E la Liceul Mihai Eminescu.

Eco-scoala

Actiunile de ieri au inclus si o conferinta si o dezbatere cu tema "Eco-speranta", la care au participat reprezentanti ai liceelor cu statut de Eco-scoala. "Intalnirea de azi (ieri- n.r.) se inscrie intr-o serie de actiuni care speram ca vor duce la obtinerea statutului de Eco-scoala. Acest proiect este unul international in care sunt implicate foarte multe unitati de invatamant si care porneste de la educarea copiilor pentru reciclarea materialelor, economisirea resurselor sau tot felul de activitati de ecologizare. Proiectul presupune si o abordare interdisciplinara a problemei, pentru ca desi coordonator este un profesor de biologie, in acesta sunt implicate si cadre didactice de la chimie, geografie, desen sau educatie tehnologica", a precizat Dorina Doroftei, director adjunct al Liceului Mihai Eminescu. Manifestarea a inclus si o expozitie cu tema "Circuit artistic", realizata cu produse obtinute din materiale reciclabile. La realizarea produselor s-au utilizat inclusiv costume folosite la un spectacol de teatru facute din hartie.

Spre titulatura de colegiu


Conducerea Liceului Teoretic Mihai Eminescu va depune in perioada urmatoare documentatia necesara pentru ca unitatea de invatamant sa obtina titulatura de colegiu. Aceasta denumire este o recunoastere a nivelului educational din scoala, cat si a rezultatelor obtinute de cadre didactice sau de elevi. "Este vorba si de performanta elevilor si a profesorilor, de nivelul de calificare sau de personalitatile care au invatat aici. In prima faza vom trimite documentatia necesara la Inspectoratul Scolar si apoi la Ministerul Educatiei", a adaugat Dorina Doroftei. Lista marilor personalitati care au studiat la Liceul Mihai Eminescu include pe poeta Otilia Cazimir, sopranele Magda Ianculescu si Viorica Cortez, actrita Rodica Mandache, actrita Monica Barladeanu, regizorul Cristian Mungiu, scriitorul Nichita Danilov, sportiva Maricica Puica sau prima femeie avocat, Ella Negruzzi. Mai multe informatii despre Liceul Mihai Eminescu se pot gasi si accesand site-ul ziarului ZIUA de Iasi, www.ziuaiasi.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

eco-scoala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (40)

alecstelistul  | #27516
FORZA EMINESCU !!! Liceul Mihai Eminescu a fost, este si va ramane cel mai TARE liceu din LUME...stiu eu de ce spun asta b-)....in liceul asta se afla cei 4 fantastici....aflati sub indrumarea unei "mame" foarte grijulii.....Sunt mandru de Liceul MIHAI EMINESCU.....unde m-am simtit f bine...pt mine a fost ca o a doua casa...:D:D... LICEU DE NOTA 10 -EMINESCU !!!
claudiu the lycan  | #27517
bravo!!! jos palaria in fata liceului "Mihai Eminescu", liceu care in opinia mea este unul in care atat profesorii cat si elevii formeaza o "echipa" in vederea stabilirii unei anumite educatii, de care cei din urma vor profita pt a dobandi un statut social cat de cat important.De ex. Monica Barladeanu sau Cristian Mungiu- nu sunt fan,dar ma rog... sunt "celebritati" care au pornit cu dreptul in viata dupa ce studiat in acest liceu, care le-a oferit posibilitatea de a se realiza atat in plan profesional cat si in cel financiar (de ce sa nu recunoastem)... dar hai ca de acum bat campii si plictisesc...felicitari liceului "Mihai Eminescu" pt ca in fiecare an (de 14-15 ianuarie)ne uimeste cu ceva nou si totodata felicitari pt toata activitatea sa de a "scoate celebritati pe banda rulanta"! pa pa
claudiu the lycan  | #27518
dupa ce" AU "studiat- gresela( randul 4)....my bad! sorry
Conu` Fanica  | #27519
Doamna profesoara care tot timpul se implica si face ca lucrurile sa mearga bine. Bravo.! SERY POWER!
aleq  | #27520
vreau sa mai fiu la liceu sa fac cu sarinella romana :X as invata pe rupte :)))
Nostalgia  | #27521
Am invatat la Liceul M.Eminescu, cu citiva ani buni in urma. Intimplator, la locul de munca am avut colegi care terminasera acelasi liceu si, desi ramasesera cu studii medii, erau uneori mai treziti intelectual decit cei cu studii superioare. Profesori deosebiti ( in special dna Jumara, careia ii port o vie afectiune si acum, dnul Bostan, caruia ii datorez alegerea liceului, dna de limba si literatura romana - n-o voi numi, din motive...subiective ) si, de asemenea, un spatiu ambiental profund romantic, eminescian, dau si acum un aer proaspat, etern si elitist acestui liceu.Cit despre domnisoara din fotografie, domnisoara Serinella, nu-i pot dori decit sa-si mai stavileasca din energia si din daruirea fata de elevi si eleve, pentru ca sint aproape supraomenesti.
dabrina  | #27522
ne place fata din poza !!!mai vrem.si daca e si profesoara....
damian  | #27523
Ce ironie: "Evenimentul care se desfasoara in perioada 14-15 ianuarie coincide astazi si cu ziua de nastere a marelui poet." Eu credeam ca intai e ziua marelui poet si apoi zilele liceului! De altfel, studiati programul activitatilor si vedeti cat este in el Eminescu.
satulu ion  | #27524
Damian are dreptate. E oare intamplator ca la sesiunea de comunicari elevii care au abordat tema Eminescu n-au primit nici macar mentiuni?
Sesiunea de comunicari a fost prilej pentru doamnele profesoare de a se premia intre ele. Si forumul asta vad ca incepe cu tamaieri si autotamaieri.
alexandra  | #27525
Am vazut filmul cu rezultatele elevilor din liceul nostru si vreau sa spun ca eu si colegele mele de la XII F nu ne aflam pe lista. Desi am obtinut foarte multe premii I si alI-lea la sesiuni de comunicari in scoala si in afara scolii. De ce oare ?
fata  | #27526
Oximoronul best-seller ieftin o fi in mintea ei oximoron.
stil  | #27527
afla ce e oximoronul si apoi emite pareri stilistice, ,,fata draga.".. epitetul e in sensul lui Camil Petrescu
pentrunostalgia  | #27528
Chiar asa de prosti sunt elevii donsoarei din foto, incat cu toate eforturile supraomenesti ale acesteia, ei nu pot obtine niciun premiu la vreo olimpiada(nationala, desigur)?
Eminescu  | #27529
Sunt trist si rece /Sufar si plang / de ce in lumea asta starmba /nu ati spus de mine ...macar UN RAND...
Rusine conducerii liceului Eminescu. Mai vreti sa deveniti Colegiu? La pastele cailor smecherilor.
Numai momentul liric pregatit de elevii claselor aXII-a a fost la inaltime, in rest VAX. Felicitari clasei a XII !
Cat privesc celebritatile, opriti-va !. Nu visati cu ochii deschisi.
Ati uitat-o pe....Vlasov bre sau ea v-a dat cu flit asa cum sunt atatia fosti elevi ai vostrii care s-au realizat foarte bine, dar nu cu aportul vostru si nu vor sa se mai uite la voi...
CAMELIA  | #27530
Indiferent cum s-a desfasurat evinimentul la Liceul Eminescu, fara a ciripi nimic de poetul national pe care noi toti il iubim si il respectam. EMINESCU RAMANE EMINESCU POETUL NOSTRU NATIONAL. aM FOST INTREBATA DE FRANCEZI ZILELE TRECUTE CARE NE ESTE POETUL NATIONAL SI AM RASPUNS:EMINESCU, ASA CUM LA VOI ESTE HUGO.

URMARITI EMISIUNEA DE LA DDTV DE MICU SI VEDETI CUM SUNT BLAMATI PSEUDO CRITIICINI NOSTRI LIICEANU, CARATRESCU, PATAPIEVICI.

MURITI VOI TOTI DE CIUDA SI EMINESCU ESTE IN PICOARE IN VECI.
FIICA MEA A PLECAT IN LONDRA LA STUDII SI A LUAT CU EA CELE 8 VOLUME A LUI EMINESCU, SPUNAND: ESTE CATREA MEA DE CAPATAI!

AM APRECIAT SINCER momentului liric pregatit de elevii claselor aXII-a LA LICEUL EMINESCU.
FELICITARI PROFESOAREI CARE A PARTICIPAT LA REALIZAREA LUI.

DECI NU MAI FACETI KK PE VOI CA SUNTETI NULITATI LA FEL CA CEI CE IL BLAMEAZA PE MARELE NOSTRU SI AL VOSTRU POET EEEEMMMMIIIINNNNEEESSSCCCUUUUU.
CAMELIA - muncitoare la confectii IASI
pentru pentrunostalgia  | #27531
1.eforturile supraomenesti nu sunt ,atita cit sunt realizabile!;2.ceea ce ar trebui sa stie emitentul-mai corect,emitenta- opiniei e faptul ca eforturile unui profesor nu trebui sa vizeze exclusiv premiile la olimpiade,de oricare nivel, dar nu are de unde sti;3. dak desteptaciunea se masoara in diplome de olimpiada ar fi interesant de vazut citi au ajuns critici literari...
Nostalgia  | #27532
se pare ca mi-a combatut mesajul o doamna profesoara, presupun...daca se pune problema cuantificarii performantelor profesionale prin rezultatele elevilor la olimpiade, din experienta proprie marturisesc ca nivelul profesorului conteaza prea putin aici, undeva la un 40%, poate nici atit uneori. Am participat la cinci olimpiade nationale la materii diferite si stiu ce efort sustinut si ce mecanism psihic trebuie antrenate in astfel de competitii...si mai stiu ca undeva, intr-un moment decisiv, mintea constrinsa sa implineasca un deziderat se poate razvrati si poate refuza sa-si duca la bun sfirsit demersul.Asa ca totul tine de sclipirea momentului, subiectiv vorbind. In plus, doamna profesoara care ma combate se contrazice: mai intii se intreaba daca elevii Serinellei sint atit de prosti, incit nu obtin premii la olimpiade, apoi sustine ca eforturile profesorului de lb. romana nu ar trebui sa vizeze exclusiv premiile la olimpiade ( ceea ce subliniaza ca eu ar trebui sa stiu, dar n-am de unde); eu nu am pomenit nimic de olimpiade, insa se vede treaba ca si pe mine, si pe doamna profesoara care riposteaza, ne pasioneaza olimpiadele... Numai ca in moduri diferite...
Nostalgia  | #27533
by the way, ce-ar fi sa ne intoarcem la valoarea antica a olimpiadelor si sa nu mai faceti din ele un instrument de tras presul de sub picioare pe la cancelarii ?! sa fie doar aspiratia spre perfectiune a tinarului si metoda de cunoastere a propriei abilitati...
pentru "fata"  | #27534
bai fato, pune mana pe dictionar daca nu stii ce inseamna oximoron. si daca stii, continua tu sa citesti paulo colho si sandra brown daca mai mult nu reusesti. si culmea e ca mai aveti si pretentia ca cititi "literatura straina"...no comment.condoleantele mele.
Pentru nostalgia  | #27535
Sunt de acord cu ce a scris acest olimpic. Da este adevarat ca poti fi olimpic si fara ajutorul profesorului. Imi amintesc ca in acest Liceu, Eminescu era o eleva prin anii 2000 in clasa a X care a participat la olimpiada de lb. franceza pe tara. Pregatirea ei era stric individuala, desi prof. ii era unul Ungureanu pe care il contrazicea si il cintrazicea pe buna dreptate. Manca franceza aceea fatuca. Proful pentru ea era 0 barat. Si dovedea. Fiindca nu avea nici macar cu cine concura acolo si-a luat lumea in cap si a plecat la Racovita daca nu ma insel, mentionand in cererea de transfer ca doreste concurenta. Racovita a acceptat-o, ea a adus 3 premii internationale la proza si poiezie in lb. franceza pe Europa, intre timp au primit-o francezii cu batele deschise studiind la Paris, proful probabil ca s-a pensionat dar Liceul Eminescu nu a luat niciodata la Olimpiada de franceza pe tara premiu I, de atunci de la ea. Regret ca memoria ma lasa si nu-mi amintesc numele, dar voi cei de la Eminescu cred ca o aveti in memorie pe cea ce va dadea lectii.
Deci se poate sa nu ai nevoie de ajutorul profesorilor (si mai ales cand sunt si slabi) daca mintea iti sclipeste.
noua pe-aici  | #27536
Chiar vreau sa stiu si eu cu ce rezultate se fac eforturi supraomenesti pe la liceul Mihai Eminescu. Ca din cate stiu donsoara care surade ingenuu in poza are clase de elita, cu copii de personalitati, gata pregatiti de parintii lor. Deci ne-am astepta la o explozie de rezultate.

Da cum ne exprimam mai sus? "comunicari stiintifice ale elevilor din toate disciplinele"...din

Si in general, parca best-seller-ul e cam ieftin prin natura lui, altfel n-ar fi best-seller. Gen
pentru noua pe-aici  | #27537
In legatura cu best-sellerul, cred ca ai dreptate, iar tinara fata din poza s-a cam facut de ras. Best-seller ieftin e mai degraba o exprimare tautologica, nicidecum un oximoron. Pentru ca best-sellerul e asociat kitschului, vulgului de cele mai multe ori, fiind scris dupa reteta, deci ieftin. Ca..."paulo colho", cum scria mai jos o mare mare cititoare.
Da ma rog, las pe altii sa-si dea doctoratul in oximoroane.
altafata  | #27538
Ce dezbatere!

Si probabil, eleva cu disertatia despre oximoron a luat si premiu la sesiunea de comunicari. Cine a prezidat?
A, dar uite inca un...oximoron: "cele de consum, dar fara o adevarata valoare"
alta fata  | #27539
pentru redactie
Considerati ca e o insulta sa lamuresti o notiune stiintifica? De ce ati eliminat ceea ce s-a postat in legatura cu oximoronul? Doar nu erau injurii, expresii vulgare sau licentioase . Demonstrati ca sunteti adevarati jurnalisti si ca nu sunteti de acord cu impostura laudata.
nomina  | #27540
Nu credeti ca are lumea nevoie de definitia oximoronului? De ce nu ati lasat mesajele de aseara, ar fi fost folositoare unora.
pentrunostalgia  | #27541
N-am mai intrat pe site si vad ca mi s-au dat replici. Multumesc, din ciocniri(de idei) se naste adevarul, dar eu chiar nu pricep cum poate un prof sa faca eforturi supraomenesti - la un liceu ca acesta, cu clase ca ale dumnealui - si sa nu iasa mare lucru. Poftim, nu ma mai refer la faze nationale, ma refer la faze locale ,si nu la olimpiade, ci la altele: concursuri, teatru, recitari, evocari etc.
Eu cred urmatorul lucru: cineva se lauda singur pe-aici, dandu-se drept elev. Elevii sunt mai putin obedienti decat conu Fanica sau decat Nostalgia, ei au masura in a-si aprecia profesorii si stiu ca un bun profesor are oroare de superlaude, de periat etc.
informativ  | #27542
vad ca sunt unii,unele,una care se erijeaza in profunzi cunoscatori ai limbii,dar...;pt.cei real interesatzi si pt.cei cu severe lacune,desi nu ar trebui pt.ca statul de aceea ii plateste:oximoronul este o figura de stil bazat pe asocierea paradoxala a 2 termeni avind sensuri opuse-intentia este ironica,dramatica etc;in consecinta,best-seller ieftin este un oximoron pt ca ,desi se vinde bine,nu are ,de obicei,valoare artistica;numai ca lucrarea trata si categoria best-seller care se revendica din arta adevarata....numai ca e greu sa emiti opinii fara sa stii exact la ce te referi pt.ca nu ai citit ,spre exemplu,astfel de opere si nici nu ai habar despre ce s-a scris in lucrarea de la atit invocata sesiune....doare tare?8
informativ2  | #27543
si ca sa fie inca un,,numai ca"-numai ca specialistul/a in stilistica nu stie diferenta intre oximoron si tautologie;ultima are mai multe acceptzii-in stilistica inseamna o greseala de limba constand in repetarea aceleiasi idei,dar in alte cuvinte, sau in repetarea aceluiasi cuvint cu alta/-e functii sintactice(ex;casa-i casa,masa-i masa)cu scopul de a sublinia o idee.acestea fiind zise,sa mai citeasca unii-chiar mult-inainte de a-si etala pretioasele,,ridicole"cunostinte!deci sa-si tina recomandarile pt.sine ca altzii cind folosesc oximoron stiu despre ce e vorba!dixit...magister
Nostalgia  | #27544
Polemica despre oximoron chiar nu are rost. Cele Noi Pe Aici cred ca sint noi si prin stilistica. Ambele figuri de stil - oximoronul si tautologia - sint lansate de teoria stilistica greaca din antichitate si inca se tin foarte aproape de definitiile lor de atunci.Mai exact, oximoronul, ca figura de stil gramaticala, sintactica, oratorica, sta spiritual sub aparenta prostiei, dar exprima o idee prin doua cuvinte cu intelesuri opuse(ex.,, discors concordia``, ,,cind tac, striga``). Tautologia presupune un cuvint repetat cu alta functie ( ταυτος- λογος= acelasi cuvint, ταυτο-λογω =a spune acelasi lucru). ,,best seller`` implica notiunea de valoare, chiar daca in acceptia publicului larg; ,,ieftin`` este tocmai lipsa valorii, materiale sau calitative.Adica nici pe departe acelasi lucru...sau aceeasi idee.
Nostalgia  | #27545
Cit despre acuzele de obedienta, nu merita luate in seama; e prea mult venin. Prin ,, eforturi supraomenesti`` - vad ca irita sintagma - inteleg putere de a empatiza, dinamism si capacitate de a comunica practic cu elevii si de a-i sustine moral, nu numai in problemele scolare. Nu stari eterate, lesinuri, hypersensibilitate, sau cele adunate in prototipul Dascalitei. Elevii de astazi vor sa aiba profesori dupa calapodul lor, sa ii inteleaga si sa-i aprecieze dupa valoarea lor umana, poate latenta la unii. Nu sa fie considerati animale de tractiune - cei foarte buni -la CV-ul profilor.
Nostalgia  | #27546
Inca ceva, cine suspecteaza ca bintuie ``cineva`` pe acest forum si se da drept elev se afla in mare eroare si , probabil, suspecteaza o practica pe care a folosit-o in alta parte. De ce vezi lumea asa de pervertita, Pentrunostalgia?
nostalgia  | #27547
Am scris aseara 3 mesaje si nu le-ati postat. Eu cred ca partinirea si spagile pentru articolele pe care le publicati nu v-au intunecat mintile intr-atit incit sa nu postati mesaje ce nu va combat ca ziar aservit unor interese murdare
doaretareprostiaunora  | #27548
Justificari jalnice! Da e bine ca va simtiti.
Cat despre tautologie, cunostintele dv. se reduc la manualul de clasa aVIII-a(de-acolo sunt si exemplele, am cartea fratelui in fata). Mai cititi, nu va strica.

Si vreau exemple de best-selleruri care se revendica din arta adevarata. Macar un exemplu, va rog!
ion satulu  | #27549
Iar a disparut postarea care spulbera justificarile jalnice ale...informativului.

Mai, da ce obiectivitate are ziarul asta! Se vede ca articolul e comandat.
Durea tare adevarul. Tot atat cat doare pe cei de buna credinta impostura, care se mai si lauda pe fata pentru ca-si are aliati puternici intr-o lume a mediocritatii.
acelasi  | #27550
TAUTOLOGÍE, tautologii, s.f. 1. Greseala de limba care consta in repetarea inutila a aceleiasi idei, formulata cu alte cuvinte; cerc vicios, pleonasm. 2. Fenomen sintactic care consta in repetarea unor cuvinte cu acelasi sens, dar cu functiuni diferite, marcate de obicei prin deosebire de intonatie sau de forma si care, exprimand identitatea celor doi termeni, are rolul de a sublinia o calitate sau o actiune. 3. (Log.) Judecata in care subiectul si predicatul sunt exact aceeasi notiune. 4. Expresie din logica simbolica, care, in limitele unui sistem formal, este adevarata in orice interpretare. [Pr.: ta-u-] - Din fr. tautologie, lat. tautologia.
Sursa: DEX `98
acelasi  | #27551
Va rog sa pastrati postarea. E obiectiva, cum vedeti.
bestsselerartaadevarata  | #27552
Ce sa insemne profesori "dupa calapodul lor"? (Spune fff multe si cuvantul calapod) Vulgaritate, obraznicie, grosolanie mascata de accent moldovinesc, coate-nfipte si intrarea cu bocancii (vezi mai sus calapodul), hlizeala inepta?
Tocmai pentru ca asta e calapodul in lumea de azi, se cere imperios altceva!

Si tocmai asta e problema, nostalgio : ca la liceul nostru vin multi elevi talentati la clasele "calapodului", dar pleaca mult mai putin talentati decat au fost.
cudrag  | #27553
"Nu sa fie considerati animale de tractiune la CV-ul personal"
Bine spus, dar ce mult se bucura elevii (si parintii lor)cand sunt apreciati, cand primesc pana si bani(pe langa note de 10) pentru premiile lor(in timp ce profu primeste 0,25 de puncte), cand vad ca au aplomb in comunicarea cu ceilallti! Fiindca in toate activitatile , elevii invata sa ajunga la calitate, la performanta, sa-si descopere capacitatile personale, sa convinga, sa-si stapaneasca emotiile, sa relationeze cu ceilalti si multe, multe altele. Si n-am auzit pe niciun elev plangandu-se ca e luat drept animal de tractiune.

Asa ca, atatea calapoade si animale, cam dau de gandit pe-aici.

Iar daca in ziua de azi profesorilor li se cer CV-uri, asta e! Cand nu se cereau, aceiasi profesori urmau modelul dascalitei lui Octavian Goga., dincolo de orice interes personal.
luicudrag  | #27554
Adaug si eu ca vorbim totusi de un liceu care se vrea de elita.

Stiu ca in prezent lupta se duce pentru transformarea lui in colegiu national. Si in hotararea pe care o va lua MECT atarna in mod esential realizarile concrete ale scolii: in primul rand premiile la olimpiade si alte concursuri ,obtinute de elevi, apoi, daca nu cumva la fel de important, volumele publicate de profesori - auxiliare didactice, manuale, programe, calitatea si modernitatea acestora, activitatile desfasurate in liceu.

Deci conteaza enorm CV-ul, daca el acopera realitatea, desigur.
doaretareprostiaunora  | #27555
Astept totusi cu mare interes, de la optimista nostalgie, de la informativi sau de la "fete" de oricare-or fi ele, un exemplu de bestsseler din sfera marilor valori artistice.

Ori poate definitia din DEX a tautologiei a amutit spiritele revendicative.
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1932 (s) | 22 queries | Mysql time :0.035000 (s)