Eveniment-Social

Licitatia cu cei mai multi ofertanti

Publicat: 18 ian. 2008
1

Ieri a avut loc licitatia organizata de primarie pentru achizitia de mobilier pentru Directia Economica si Finante Publice Locale (DEFPL). Desi in ultima vreme la licitatiile organizate de primarie nu se prezinta nimeni, cea de ieri a depasit orice asteptari. „De patru ani de cand sunt la Biroul Licitatii nu a fost o licitatie cu asa multi ofertanti. Nu stiu de ce au venit asa de multi pentru ca nu este o licitatie de o valoare foarte mare”, a declarat Monica Mihai, Sef Birou Achizitii Publice din cadrul primariei.

Mob Proiect SRL din Calarasi, Impex Delcanti SRL din Bucuresti, Osiris Design SRL din Buzau, Simal Exim SRL Deva, Loc Ind SA Radauti, Prodinvest Grup 99 SRL din Buzau, BE Proffice SA din Iasi, Silvador SRL din Onesti si Almoor Company din Dumbrava-Iasi sunt firmele care au depus oferte la aceasta licitatie. „Au fost cumparate 19 caiete de sarcini, dar au fost depuse noua oferte financiare. Acestea sunt cuprinse intre 60.102 si 141.147 lei. Prevederea bugetara era de 95.000 lei. Ofertele urmeaza sa fie analizate, iar castigatorul va fi ales in perioada urmatoare”, a mai declarat Monica Mihai. Primaria intentioneaza sa achizitioneze 100 scaune simple, 65 scaune ergonomice, 34 scaune pliante, 60 birouri simple si 87 dulapuri si alte piese de mobilier.

Comentarii
  • asa e la inceput de an…ca au tagert-uri si vor sa inceapa-n forta sa vanda cat mai mult…mai incolo nu mai vine nimeni…sau vin putini…concurenta e buna in toate….dar ….atentie la calitate….hai….sa fiti iubiti

Adauga un comentariu