News Flash:

Licitatie desfiintata la Apele Romane

17 Iulie 2010
1025 Vizualizari | 0 Comentarii
Ziua in care va incepe propriu-zis reamenajarea raului Bahlui pare sa intarzie din ce in ce mai mult. Dupa ce firma Ecprod SA din Targoviste a contestat licitatia pentru regularizarea malurilor apei, Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a dispus reanalizarea ofertelor depuse de firmele participante. Licitatia a fost castigata de catre Dimar SRL la finalul lunii mai, comisia de evaluare stabilind atunci ca societatea a avut oferta cea mai mica si indeplinea conditiile tehnice impuse prin caietul de sarcini. Reprezentantii Administratiei Bazinale de Apa Prut-Barlad are la dispozitie 20 de zile de la primirea deciziei CNSC sa reanalizeze ofertele depuse in cadrul procedurii de atribuire. CNSC "obliga autoritatea contractanta sa comunice ofertantilor, masurile luate în baza prezentei decizii" si "dispune continuarea procedurii de atribuire, cu respectarea celor decise anterior", dupa cum se arata in decizia publicata pe pagina oficiala de Internet a consiliului national.

Lucrari necesare

Firma a carei oferta va fi declarata castigatoare a licitatiei va incheia cu Administratia Bazinala de Apa Prut-Barlad un contract cu o durata de 30 luni, timp in care va asigura lucrari de decolmatare a albiei raului Bahlui si stabilizarea malurilor pe o lungime de 11 kilometri. Vor mai fi realizate reprofilarea albiei minore a raului, imbracaminti din beton armat intre Podul de Piatra si Podul Tudor Vladimirescu, precum si stabilizarea albiei minore din amonte de confluenta Bahluiului cu raul Nicolina pana la Podul de Piatra si intre Podul Tudor Vladimirescu si Podul Metalurgiei. De asemenea, se va avea in vedere realizarea unui dig de aparare impotriva inundatiilor in zona Cicoarei, refacerea parapetilor de aparare intre Podul de Piatra si Tudor Vladimirescu, dar si suprainaltarea digului existent intre podul Tudor Vladimirescu si podul Sfantul Ioan. "Conform deciziei, vom reevalua, in termen de 20 zile, ofertele depuse in cadrul procedurii de atribuire, cu respectarea cerintelor, a documentatiei de atribuire si a dispozitiilor legale", a explicat Dan Buruiana, purtatorul de cuvant al Administratiei Bazinale de Apa Prut-Barlad.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2540 (s) | 23 queries | Mysql time :0.138113 (s)