National

Licitaţii caritabile pentru pacienţi şi copii defavorizaţi: sabia Anei Maria Brânză, racheta lui Ilie Năstase şi o cină cu Raed Arafat

Publicat: 02 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Sabia Anei Maria Brânză, racheta lui Ilie Năstase, o cină cu Raed Arafat, obiecte de artă, tricouri semnate de sportivi şi multe altele vor fi scoase la licitaţie în cadrul unui eveniment caritabil în beneficiul pacienţilor şi copiilor defavorizaţi.

Licitaţii caritabile pentru pacienţi şi copii defavorizaţi

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, licitaţia caritabilă „Din Inimă pentru un ALT Viitor” este organizată de Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria, cu ajutorul Casei de Licitaţii Historic, care pune la dispoziţie platforma historic.ro pentru a găzdui produsele ce urmează a fi licitate în perioada 1-18 septembrie.

„Peste 60 de produse, obiecte de artă şi decor, servicii şi experienţe excepţionale donate de către artişti, sportivi celebri, companii şi persoane publice pot fi licitate online până pe data de 18 septembrie de oricine doreşte să pună umărul la strângerea fondurilor necesare continuării tratamentului celor peste 2.700 de pacienţi sociali şi pentru redeschiderea centrelor educaţionale pentru cei 200 de copii vulnerabili de care se îngrijeşte fundaţia”, precizează organizatorii.

Produsele scoase la licitație

Sunt scoase la licitaţie racheta Adidas cu care Ilie Năstase a jucat în perioada 1975-1984, spada cu care Ana Maria Brânză a câştigat Mondialele, un colier Teilor cu 26 de diamante, tricouri semnate de Mirel Rădoi şi Adrian Mutu, o chitară electrică semnată de Smiley, un sejur la Teleferic Grand Hotel din Poiană Braşov, 4 bilete la concertul Celine Dion din 2021, o geantă de sport de lux Maff Bags, portretul lui Constantin Brâncuşi realizat de către actorul Horaţiu Mălăele şi multe altele.

În data de 18 septembrie, la ora 18,30 pe esplanada Stejarii Country Club se va face adjudecarea produselor în cadrul unui eveniment restrâns, transmis live pe historic.ro, organizat în conformitate cu toate normele sanitare în vigoare.

Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria este un ONG care oferă de 10 ani o gamă largă de servicii medicale gratuite persoanelor fără venituri şi asigurări medicale şi care îngrijeşte, alături de mai bine de 15 dascăli angajaţi şi voluntari, 200 de copii din familii defavorizate în cele două centre educaţionale ale fundaţiei (Clinceni şi Băneasa).

Înfiinţată în anul 2019, Casa de Licitaţii Historic are ca obiect organizarea de licitaţii periodice de cărţi, fotografii, acte, documente, cărţi poştale şi manuscrise.

Un bărbat a licitat 85.000$ pentru un „date” cu Bouchard

Întâlnire de 85.000$. Un bărbat a plătit suma uriaşă pentru a ieşi la masă cu Genie Bouchard: „Eşti nebun!”

Eugenie Bouchard (26 de ani) a organizat o licitaţie în scop caritabil. „Produsul” vândut a fost o…ieşire la restaurant

„Este o nebunie”, a reacţionat Bouchard la aflarea veştii că un bărbat a licitat 85.000$.

Jucătoarea de tenis canadiană Eugenie Bouchard, în vârstă de 26 de ani, a organizat o licitaţie caritabilă, cu scopul de a strânge bani pentru cei aflaţi în dificultate. Banii adunaţi vor merge către o bancă de alimente.

Bouchard, care a promis că va ieşi la o întâlnire cu cel care licitează cel mai mult, a mai ieşit în trecut cu un fan canadian, după un pariu pe Twitter. Licitaţia organizată de Genie Bouchard a început de la 2.500$ şi a urcat rapid la 85.000$.

Pe lângă o ieşire la restaurant cu jucătoarea de tenis, bărbatul care a plătit 85.000$ va avea ocazia să asiste şi la un meci de la loja oficială.

Adauga un comentariu