National

Lider PNL. „Doar frustratii vor pleca”

Publicat: 06 oct. 2016
1

Prim-vicepresedintele PNL, senatorul Teodor Atanasiu, a declarat, referindu-se la eventuale plecari din PNL, ca „eventual vreun frustrat v-a pleca pentru ca nu are loc pe vreo lista pentru alegerile parlamentare”.

„Nu o sa fie nici un fel de migrare, ci dimpotriva, decizia de a avea o conducere unica au luat-o fostii PDL-isti in intalnirea lor, era o decizie previzibila fiindca in momentul in care te apropii de campania electorala nu te mai uiti atat de atent la agenda proprie, ci la agenda electoratului”, a declarat joi la Buzau in cadrul unei conferinte de presa senatorul Teodor Atanasiu.

Potrivit sursei citate, electoratul de dreapta dorea sa vada finalizata fuziunea celor doua partide, „dorea sa vada o conducere unica, un cuvant unic si o pozitie unica a PNL”.

„Daca vor fi migrari in PNL, nu vor avea loc din aceasta cauza, eventual vreun frustrat va pleca din PNL pentru ca nu are loc pe vreo lista pentru alegerile parlamentare”, a mai declarat Atanasiu.

Comentarii
  • Voi astia din pnl nu ganditi !!! Cine credeti voi ca va mai alege dupa ce ati facut po***tiei prin 2010/2011 impreuna cu pdl-istii acum trecuti la voi in partid ?! Cine mai credeti voi ca e nebun sa va mai accepte cand numai te uiti la Alina Gorghiu cat de urat se stramba cand vorbeste de taieri salariale la bugetari ?! Cine oare sa va mai accepte cand toata lumea cam stie ca de fapt voi sunteti cei care trebuie sa protejati doar un anumit mediu de afaceri ?!

Adauga un comentariu