National

Lider PSD, despre deciziile lui Klaus Iohannis privind remianierea: Nu va face nimic pana ce nu e fortat

Publicat: 15 mai 2019
1

Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu a declarat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a respins remanierea din cauza justitiei si a proastei guvernari, ca seful statului nu va accepta nicio propunere a PSD. Pentru a face asta, Iohannis ar trebui sa fie fortat de PSD. Buzatul adauga ca Iohannis este previzibil si ca vrea sa atraga electorat pentru alegerile prezidentiale.

Klaus Iohannis, referitor la remaniere: Le-am dat pesedistilor refuzul meu si-n scris ca sa inteleaga mai bine

"Auzisem aceste asa zise considerente legate de propunerea de remaniere ale lui Iohannis, dar daca nu le-as fi auzit puteam pune pariu ca puteam sa le inventez si ar fi corespuns perfect. Este foarte previzibil domnul presedinte. Continua sa creada ca va reusi sa-i prosteasca pe toti romanii, ca are nevoie pentru alegerile prezidentiale din toamna. Invoca tot felul de argmente in taraganrea numirii unui ministru al Justitiei. Acum are argumente calitative, ca nu aduce binele guvernarea, ca dl presedinte e singurul stapan al definitei binelui si stie tot ce e bine si ce e rau, iar noi ne abatem de la definitile pe care domnia sa le stapaneste. Din experientele pe care le-am avut pana acum cu dansul, presedintele Iohannis nu va face nimic pana nu va fi fortat, pana nu vom aplica o procedura care sa-l forteze. A inteles ca nu poate fi sanctionat pentru incalcarea prevederilor constitutionale si abuzeaza de acestea cu scopul de a declansa o procedura in care guvernul majoritar sa demisionez. Una dinte propuneri e de restructurare a guvernului. Pacat ca presedintele nu e fair play si constient de echilibru", a declarat Dumitru Buzatu.

Comentarii
  • Si cine va oprit sa-l fortati ? trebuia trimis trimestrial acasa la Sibiu sa mai stea alaturi de nevasta. S-au poate a vrut sa o obisnuiasca cu absente mai prelungite. Asa de la 5 ani in sus !

  • So terminat samahoanca la Vaslui ??? ca vad ca a-ti intrat in sevraj …..ptiu auzi fortat ,spanzurat ,impuscat si legat …….asta vor ciumatiiii

  • Uitati cine conduce vestitul Vaslui, si mai adaugati,\nevasta, fiica si alte neamuri, ca doar este pe teritoriul lui, acum cativa ani parca in Vaslui UDMRul avea cele mai multe voturi.

Adauga un comentariu