Eveniment-Social

Liderii ALDE au facut un tur de forta la Iasi

Publicat: 08 mai 2016
1

Liderii Aliantei Liberalilor si Democratilor (ALDE) au facut la sfarsitul saptamanii trecute un tur de forta in zona Iasului. Atat Calin Popescu Tariceanu, cat si Daniel Constantin, copresedintii ALDE, au fost in judet pentru a se intalni cu electoratul si simpatizantii ALDE si pentru a-i sustine pe candidatii formatiunii la primariile respective. Daca Tariceanu a fost in municipiul Iasi pentru a discuta cu Radu Botez, candidatul partidului la primarie, si ulterior la Podu Iloaei, Daniel Constantin a fost in trei comune iesene, unde s-a intalnit cu candidatii si sustinatorii ALDE. Constantin a purtat discutii cu cetatenii din comuna Sipote, unde candidat este Viorica Raileanu, dar si cu cei din Ciurea, unde candidat ALDE a fost desemnat Fanica Achirei. In plus, Constantin s-a intalnit si cu iesenii din comuna Valea Seaca pentru a-i indemna sa-l sustina pe reprezentantul ALDE din localitate, Cristian Ungureanu. La intalniri au participat si reprezentantii organizatiei judetene Iasi, in frunte cu Vasile Salaru, presedintele executiv al filialei. Daniel Constantin a discutat cu fiecare candidat in parte si le-a cerut acestora sa scoata un scor electoral cat mai bun la alegerile de luna viitoare.

Comentarii
 • Votati RADU BOTEZ E UN OM CAPABIL!!! NU VOTATI PNL, PMP, UNPR! SUNT MEMBRU PNL DIN 1991(PD)! GANDITI! PSD NICI PE DEPARTE NU ESTE FATA MARE DAR AICI LA NOI LA IASI E CEL MAI INDICAT IMPREUNA CU ALDE! DACA DE LA PNL, PMP, UNPR INTRA CONSILIERI,ACESTIA VOR COAGULA IN CONSILII TOT CE-I MAI RAU! IN 25 DE CAND SANT IN PARTID PE TIMPUL CAMPANIILOR ODATA NU AM AUZIT VREUN LIDER CA-SI DORESTE SA REALIZEZE CEVA BUN PENTRU OAMENI!!! O SA ZICETI DAR LA PSD S-A VORBIT OARE? MERGEM CU STRATEGIE! VOM STII CEL PUTIN CINE-I VINOVAT! DACA CONSILIILE VOR FI ALCATUITE DIN MULTE PARTIDE VOR DA VINA UNII PE ALTII!!!

 • nu-l ascultati pa tataru(ca-i batut in cap cu paru) asta,fost pd, pnl-psd(usl) si acum alde,un nemernic frustat si retrograd,un maimutoi murat,cind era la pd il pupa in fund pa base,la pnl ii dadeau toti suturi in fund,la psd ii facea pantofii lui ponta si acum la alde s-a facut pres la picioarele manechinului tariceanu;o sluga bleaga precum seful lui de partid

  • OAMENI BUNI NU ASCULTATI ANALFABETI PRECUM ITIC 5(A UITAT SA-L SCRIE PE P ADICA PITIC, LA MINTE)! PD NU A FOST ALIAT NICIO DATA CU PSD!
   PD A FUZIONAT IN 2007 CU PLD DEVENIND PDL, IAR IN 2015 CU PNL DEVENIND PNL!
   VEZI PROSTULE! FACI PARTE DIN PULIME!

  • TU CE ESTI? CUM TE DEFINESTI DACA VOTEZI PE FENECHIU( MARIUS BODEA ), MOVILA , BOGDANICI, ANCA PREDA,….?! UN MARE IDIOT! SI TU FACI PARTE DIN PULIME!

 • Prost ce esti de justp! Tu la Iasi ai vazut pe vreo lista, la functia de Primar, la Consiliul Local sau la Consiliul Judetean pe Popescu Triceanu?! Boule, votezi ca un prost, uitate si citeste listele! VOTEZI RADU BOTEZ CARE E UN OM CAPABIL SI CINSTIT!

Adauga un comentariu