Actualitate

Liderii celui mai important sindicat din invatamantul iesean la negocieri cu ministrul Educatiei

Publicat: 05 nov. 2013
Astazi, liderii Uniunii Sindicatului Liber din Invatamantul Preuniversitar (USLIP) Iasi au participat la o noua runda de discutii cu conducerea Ministerului Educatiei Nationale (MEN), inclusiv cu Remus Pricopie. Acestia au obtinut, deocamdata, asigurari verbale din partea reprezentantilor MEN ca angajatii personalului auxiliar din educatie vor primi gradatii de merit, se va relua acordarea celor 100 de euro pentru cadrele didactice, dar si faptul ca decontarea navetei angajatilor se va face de la bugetul de stat si nu de primarii. In alta ordine de idei, maine, la Bucuresti, in cadrul celui mai important miting din ultimii ani, vor participa si 50 de profesori din Iasi, membri USLIP.
„Deocamdata, chiar astazi am purtat o runda de discutii cu reprezentantii Ministerului Educatiei, la care a participat si Remus Pricopie. Pana in prezent avem doar asigurari verbale ca la mare parte din revendicarile noastre se vor gasi solutii. Totusi, maine, 50 de colegi de-ai nostri vor lua parte la pichetarea Guvernului, sediului USL si Parlamentului, la marsul care va avea loc in Capitala”, a spus Laviniu Lacusta, presedintele USLIP.


loading...

Comentarii
  • e un cretin care nu e in stare de nimic. E numai ptr.el si familia lui. El are salariu bastan de 8000 lei in mina. Sotia sa e si ea jurista sau nusce mamamasii pe acolotot cu bani faini. De geaba se numeste sindicat ca se gudura in fata insp.generale .Incaseaza diverse banuri+tichete asa ca platiti cotizatie tolomacilor.

Adauga un comentariu