National

Liderii USR au decis: Se reface coaliția de guvernare sau se vor prezenta în Parlament cu un guvern monocolor

Publicat: 13 oct. 2021
USR

Liderii USR, reuniţi miercuri seară în şedinţa Biroului Naţional (BN) au decis ca, în cazul în care PNL şi UDMR vor refuza refacerea coaliţiei, Dacian Cioloş să se prezinte în Parlament cu un guvern monocolor USR, au declarat surse participante la discuţii.

”Dacă ei (PNL şi UDMR – n. red.) nu vin alături de noi, mergem cu guvern minoritar în Parlament”, a precizat unul dintre liderii USR.

Potrivit surselor citate, o altă decizie luată de BN a fost ca, în cazul în care Guvernul Cioloş va fi respins, iar preşedintele Iohannis îl va propune din nou pe Florin Cîţi pentru funcţia de prim-ministru, atunci USR va susţine alegerile anticipate.

De asemenea, liderii USR au convocat pentru duminică o şedinţă a Consiliului Naţional pentru a decide structura şi componenţa Guvernului Cioloş, precum şi programul de guvernare.

Comentarii
  • Cine ar mai vota USR?… AUR ?! PSD?!Electoratul?!!!! Deci nimeni nu va vota USR cazut pe buna dreptate, ultimul partid in sondaje. Scandalurile politice, guvernul batalia pentru putere este singurul interes al asa zisilor politicieni. Iata de ce pandemia a atins cote alarmante la noi, iata de ce saracia , foamea, mizeria ne distrug pe toti romanii. Romania este ca un vapor abandonat in larg fara carma

Adauga un comentariu