Actualitate

Liderul comunitatii evreiesti din Iasi, despre liderul PNL, Ludovic Orban: „Nu e normal ce face… E un RAZBOI declansat”

Publicat: 18 mai 2018
22 Vizite 0 Comentarii

@ Gestul inconstient si iresponsabil al liderului Partidului National Liberal – PNL Ludovic Orban ce tine de sesizarea la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – ICCJ privind anumite fapte savarsite de Viorica Dancila – premier, dar si de presedintele Partidului Social Democat – PSD Liviu Dragnea a provocat un scandal urias in intreaga tara! @ Concret, acesta i-a acuzat pe cei doi de inalta tradare ca urmare a deciziei de mutare a Ambasadei Romaniei, din Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim, motivand ca presedintele Klaus Iohannis nu a fost informat oficial @ E o noua dovada ca liberalul Orban este banalul lacheu al lui Iohannis @ Situatia provocata de acesta a creat un imens scandal diplomatic si pune in pericol inclusiv Parteneriatul Strategic cu Statele Unite ale Americii – SUA @ Avand in vedere toate acestea, presedintele comunitatii evreilor din Iasi – Abraham Ghiltman a declarat ca gestul lui Ludovic Orban nu este normal si ca nu a facut decat sa declanseze un razboi international  

Liderul Partidului National Liberal (PNL) Ludovic Orban a dovedit, inca o data, inconstienta si iresponsabilitate crasa! Acesta a facut o sesizare la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) privind anumite fapte savarsite de Viorica Dancila – premier, dar si de presedintele Partidului Social Democat (PSD) Liviu Dragnea.

Citeste si : Incredibil! Ludovic Orban i-a facut plangere penala Vioricai Dancila

Totul a provocat un scandal urias in intreaga tara! Acesta i-a acuzat pe cei doi de inalta tradare ca urmare a deciziei de mutare a Ambasadei Romaniei, din Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim, motivand ca presedintele Klaus Iohannis nu a fost informat oficial. E o noua dovada ca Orban este lacheul lui Iohannis. Grav este ca acest imens scandal diplomatic iscat pune in pericol inclusiv Parteneriatul Strategic cu Statele Unite ale Americii (SUA) al Romaniei.

Citeste si : Seful PNL, Ludovic Orban, a ramas iar fara serviciu? Raspunsul lui este SOCANT: "Permiteti sa nu raspund la aceasta intrebare" – FOTO, VIDEO

"Am depus o sesizare la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie privind anumite fapte savarsite de Viorica Dancila, dar si de presedintele PSD Liviu Dragnea, legat de pregatirea, adoptarea, aducerea la cunostinta opiniei publice a Memorandumului. Aceasta sesizare este depusa de mine, in calitate de cetatean al Romaniei. Am facut acest demers pentru ca l-am considerat o obligatie morala pentru mine. Niciodata nu am acceptat sa tac, sa fiu pasiv, atunci cand am sesizat lucruri grave care afecteaza interesele fundamentale ale Romaniei. Am depus aceasta sesizare pentru ca am considerat necesar ca cineva sa cerceteze aceste fapte. Acolo este vorba de niste fapte care pot sa ridice temeinice semne de intrebare cu privire la incadrarea acestor fapte ca infractiuni. De exemplu, difuziarea unor informatii cu caracter secret. De exemplu, uzurparea de functie. Nu pot sa accept ca un clan certat cu legea sa dinamiteze relatiile externe ale Romaniei. Am fost, sunt si voi fi unul din cei mai mari sustinatori ai parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii, al unor relatii cat se poate de stranse cu statul Israel. Pe de alta parte, am fost, sunt si voi fi un sustinator al pozitiei Romaniei de stat european. Sesizarea depusa nu are legatura pe fond cu subiectul in cauza, ci cu ceea ce au facut Dancila si Dragnea privitor la acest subiect. Este o referire si la inalta tradare, dar elementele sesizate sunt legate de cele trei fapte care pot fi infractiuni. Presedintele nu a fost informat de acest memorandum. Constitutia si legea au fost calcate in picioare si presedintele nu a fost informat despre mutarea ambasadei. In spatiul public s-a prezentat ca si cum a fost luata deja decizia", a precizat, chiar la Iasi, Ludovic Orban.

Citeste si : Important lider din Israel, socat dupa plangerea penala depusa impotriva premierului Romaniei: "Sunt absolut stupefiat. Relatiile cu Romania sunt foarte importante"

Liderul comunitatii evreiesti din Iasi: "Nu e normal ce face… E un RAZBOI declansat"  

Avand in vedere toate acestea, presedintele comunitatii evreilor din Iasi – Abraham Ghiltman a declarat ca gestul lui Ludovic Orban nu este normal si ca nu a facut decat sa declanseze un razboi international. Acesta a afirmat ca totul s-a transformat intr-un razboi institutional.

"Eu sunt prea mic in tot acest razboi declansat. Acolo e un mare razboi, domnule (conflictul PSD – presedintele Klaus Iohannis – n.r.) si e grav ce se petrece. Desigur, nu e normal ceea ce face liderul PNL – Ludovic Orban", a reliefat Ghiltman, cunoscut ca un lider diplomat, care nu intra in polemici.

Astfel, se dovedeste inca o data inconstienta si amatorismul de care da dovada liderul PNL si de totalul dezinteres fata de pozitia tarii in lume.  loading...

Comentarii
 • Domnule Valentin Hutanu, trecand peste invectivele de mahala gen „banalul lacheu al lui Iohannis”, respectuos va rugam sa explicati cititorilor de ce faptul de a depune o sesizarea la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – ICCJ privind anumite fapte savarsite de Vasilica-Viorica Dancila – premier, dar si de presedintele Partidului Social Democat – PSD Liviu-Nicolae Dragnea este un gest… „inconstient si iresponsabil”!!! Ca fara argumente, pozitia si articolul dumneavoastra sunt apa de ploaie!

  • Trecând peste faptul că acest PIXAR, cu pretenții de ziarist, numit Hootzanu, prin preluarea sub semnătură proprie a unui material fabricat în …sălile de… citire din Kiseleff, poate provoca un adevărat conflict inter-etnic prin zona Tg. Cucu, nedorit de nimeni, totuși, Rabi Abraham, de ce ta bagi mata unde nu-ți fierbe oala? Cunoaștem cu toții lungul șir de prim miniștri israeliți condamnați pentru fapte grave de înaltă trădare și de corupție, așa cum, nu am uitat că, cu Ana Pauker, tot voi ați cadorisit România. După care vă plângeți de genocidul antievreiesc de la Odesa…

  • Pentru că Ludovic Prostan, conform rt. 268 din Codul penal, riscă 3 ani de pârnaie pentru formularea de denunturi si plangeri penale fara suport probatoriu.

  • Îți trebuie un control amănunțit la ,,mansardă”. Autobuzele 30 sau 46 și un ,,cantonament” la ,,Pensiunea Socola” pe termen lung nu ți-ar strica.

   • lui mata ii trebuie un control la socola ,acolo ar trebui arsi toti jadanii care au furat si distrus tara si tie sa-ti de-a la muita toti romanasii ..jadam ******* cu sange infectat .

    • Știi ceva BAGHIULE ? eu m-am cam săturat de aberațiile tale de om cu ,,probleme”. Ce ai zice să te fac să răspunzi legal pentru toate injuriile și jignirile aduse atât mie cât și celorlalți ,,postaci” atât de pe BZI cât și de pe ZDI ? dacă ai probleme psihice sau de altă natură, nu e de vină nimeni, decât numai tu măi frustratule. Chiar cunoscuții tăi au zis asta pe forumurile celor două ziare. Vezi că există și ,,ac pentru cojocul oamenilor cu probleme” dacă aceștia încearcă să pfofite de faptul că au probleme. Ai grijă frustratule, la vocabular, că altfel ne întâlnim la secția judiciară și vei vedea atunci adevăratele probleme.

     • Domnule ,,dumitale” îți place să te bagi în seamă ? nu te bagă nimeni în seamă și te bagi singur ? măi ,,secărică”. Iar ai confundat ,,secărica” cu otrava pentru șobolani ?

     • Când încalci legea, sunt unii care se bagă singuri în seamă. Eu sunt parfum, să vedem dacă se sesizează ei.

     • Parfum de ce mă ? de butoi ? de crâșmă ordinară ? de ,,borhot” ?

  • Măi ,,șprițnas”. Dacă ai avea IQ-ul măcar în jumate cât are un evreu, acum nu ai mai sta pe net tastând dobitocii și idioțenii, ci ai fi pe un iaht, cu vreo 100 de milioane de euro în cont, poate chiar mai mult, vreo 2-3 firme de succes pe numele tău și un harem de gagici, care să-ți facă toate poftele. Dar așa, tot ,,șpriț în nas” vei rămâne, până când va bea altul șpriț în amintirea ta. Nu ai să realizezi tu nici pe un sfert cât poate realiza un evreu din toate punctele de vedere. Mai bine taci și bea în continuare.

  • ” Înecarea cu străini a tuturor ramurilor vieţii noastre economice, reducerea românului în ţara sa proprie la rolul de simplu salahor agricol, căderea repede a tuturor meseriilor, stingerea industriei casnice şi înlocuirea ei prin producte industriale străine, lipsa absolută a unei legi de incolat, ceea ce permite ca gunoaiele societăţilor vecine din cîteşi patru unghiurile lumii să s-aşeze la noi, prefacerea, în fine, a acestor elemente în elemente politice care au umplut funcţiile statului şi se strecoară în reprezentaţiunea naţională, toate acestea dovedesc că ţara noastră nu mai e vechea Românie, ci e o Americă orientală deschisă tuturor imigraţiunilor, al căror principiu e Ubi bene ibi patria şi teoria de om şi om? „M. Eminescu (TIMPUL, 22 iulie 1880)”

  • Tu-ti gura matii de evreu *******. Dintotdeauna evreii au fost niste jivine ordinare. De ani buni ma documentez despre istoria contemporana si gasesc peste tot dovezi ca evreii sunt ciuma acestei lumi. Ce-as mai pune eu mitraliera pe voi.

   • Măi Dolfuț. Nu ai vrea tu să-ți faci un bine, împlicit și omenirii de a face un ,,popas” la ,,Hotelul Glumeților” din Bucium ? după cum îmi dau seama, pe tine te ,,echipează” cu ,,camașă albă cu hățuri” de la poartă de jos. E bine pentru tine acolo. E liniște, ai timp să ții ,,discursuri glumețe” ca ale idolului tău, la toți ,,camarazii irecuperabili” de ,,suferință”. Cazare gratis, ești în siguranță la ,,fără clanță”, deci nu intră nimeni peste voi. Primești regulat ,,vitaminele de liniște” etc. Hai nu e departe.

 • Antisemitismul incurajat de niste iresponsabili si demagogi incepe, din pacate, sa activeze #iresponsabilii, #frustratii.Baieti pe stadioane pentru refularea impotentei culturale, familiale etc!!!

 • Măi prostalăilor care postați comentarii răutăcioase la adresa evreilor. De câte ori ați auzit voi ca evreii să vorbească de rău pe români sau să vorbească de rău România ? occidentul, ăia de se cred ,,incoruptibili, imaculați, dezvoltați, curați, imaculați” și dracu să îi ia de hoți, de multe ori ne-au făcut pe noi românii, cu ,,ou și cu oțet”. Ne-au ,,etichetat” cu tot felul de ,,etichete” care mai de care mai ..răhăcioase”, cu toate că, ei trăiesc bine pe banii și munca țărilor din Est. Dar pe evrei i-ați auzit vreodată vorbindu-ne pe noi de rău ? sau pe vreo altă țară ? ați auzit voi ca vreun politician evreu să arate cu degetul spre România sau spre vreo altă țară ? sau vreun ziar sau vreun post tv evreesc să scrie de rău sau defăimător la adresa României sau la adresa altei țări ? nu cred. Atunci ? ce tot ,,cotcodăciți” ca niște ,,găini opărite” la adresa evreilor ?

 • „Proprietarii pe moşiile lor aveau în exclusivitate dreptul să vândă vin şi băuturi spirtoase; acum evreii luară în arendă acest drept de desfacere şi acordară ţăranului, pe care hrana proastă cu mămăligă şi lipsa unei ocupaţii rentabile în timpul iernii îl mână la cârciumă, un credit atât de mare, încât bietul om cădea cu totul în mâinile mărinimosului creditor. Chiar şi în oraşe şi în târguri ei aveau astfel de dugheni”. (ibidem, pag. 505, 506) Dugheni în care „rachiul Evreului este aşa potrivit, încât să trântească pe om la pământ, să-i distrugă orice simţ şi el să cadă ca o materie moartă în mâna exploatatorului”., Nicolae Iorga, În chestia Legei cârciumelor, Discurs rostit în şedinţa din 18 februarie 1908 a Camerei Deputaţilor, în [D.P.v.I.p.I.], pag. 143

  • Stimabile ,,Nici o laie”. Ai fost tu pe vremurile alea și ai văzut așa ceva ? atunci ca și acum nu îi obliga nimeni să cumpere de la evrei, cum nici azi nu te obligă nimeni să cumperi dintr-un anumit loc. Nu le turna forțat nimeni rachiu pe gât. Își turnau singuri, la fel ca tine. Ce tot te ,,rățoiești” așa la evrei ? ți-e ciudă pe ei că sunt mai inteligenți ca tine și au mai mult ? păi, de. Câți evrei ai văzut tu căzuți prin șanțuri, beți cui ? câți evrei ai văzut tu în crâșme în ziua de salar sau dacă au făcut rost de bani, într-o oră îi cheltuie pe alcool și tutun ? ia și judecă dacă poți, înainte de a ,,mânca bureți”.

   • Benone,dupa cum raspunzi, esti ANALFABET FUNCTIONAL! Mai sus nu a scris „Nici o laie”,ci este un discurs a lui Nicolaie Iorga tinut in Camera Deputatilor in data de 18 februarie 1908.Asa era nevoie de tarani,sa fie inculti, prosti,needucati si sa bea rachiu care se gasea numai la evrei. Astazi este o lupta crincena ca romanii sa fie la fel.Deja o parte sunt „expulzati”,nu intimplator,iar restul trebuie adusi la stadiul de iobagie,dupa cum spui si tu deja dorm beti pri santuri,conform planului.Este posibil ca tu sa faci parte din gruparea pentru distrugerea Romaniei.

    • Wăi bețivan ratat. Măcar știi ce înseamnă ANALFABET FUNCȚIONAL ? sau folosești o expresie auzită de la alții, dar care te ,,gâdilă bine” pe tine la ,,timpane”. Mai bine privește în oglindă și apoi întreabă-te dacă îți place ce vezi.

 • Moarte evreilor de pretutindeni. sionismul este cancerul lumii acesteia. toti evreii trebuie exterminati pana la ultimul. moarte evreilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Măi cotoi bătrân. Pe tine te caută ,,cumătra cu coasa” pe la poartă, iar ție îți trebuie internet ? ia treci măi mucegaiule și mai probează costumul și vezi dacă nu mai trebuie strâmtat. Vezi și pantofii de lac dacă îți mai sunt pe măsură. Am impresia că ți s-au ****** picioarele de când cobori în beci de 100 de ori pe zi. Ia mai lasă lumea în pace și pregătește-te de ,,maraton”. Mai bine hai în pat poate, poate a ieși ceva pentru ultima dată. Folosim și atele dacă e nevoie. Hai treci și nu mai plictisi lumea.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit