Actualitate

Liderul Ligii Studentilor de la Universitatea Cuza din Iasi, validat de Senatul institutiei in Comisia de Etica

Publicat: 22 nov. 2018
1

Unul dintre cei mai activi lideri de organizatii studentesti din Iasi, respectiv studentul Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi, Silvian Emanuel Man, a fost validat de senatul celei mai vechi institutii de invatamant superior modern din Romania ca membru in Comisia de Etica.

Citeste si: Editie BZI LIVE cu doi dintre cei mai ACTIVI si IMPORTANTI lideri ai miscarii studentesti din Iasi: Silvian-Emanuel Man – UAIC si Andrei Gazea, de la TUIASI

De precizat faptul ca acesta a militat mereu pentru ceea ce inseamna corectitudine academica si a organizat de-a lungul timpului diverse actiuni concrete, astfel incat studentilor sa le fie aparate drepturile.

Comentarii
  • O fi nevoie de etică la UAIC, nu zic ba. Însă, UAUIC are nevoie de proiecte majore de cercetare, care s-o aducă măcar la nivelul UBB sau UNIBUC. Altfel, mi se pare mie, miroase puternic a decrepitudine, care miros îndepărtează potențialii studenți. Fug, săracii de ei, împușcați, care la Cluj, care la București, care în străinătate. Și când nu ai ceva bun, iei ce găsești.

Adauga un comentariu