National

Liderul #rezist Tudor Chirila se PLANGE ca nu se mai infrupta din bani publici

Publicat: 15 apr. 2019

Condierat mare lider #rezist Tudor Chirila s-a plans intr-un interviu ca nu mai este contactat de autoritatile din Bucuresti pentru a canta la evenimente. Intrebat de ce nu a cantat la Revelion in Capitala, Tudor Chirila a raspuns: "Pai, cred ca trebuie sa-i intrebati pe ei. Eu cred ca nu ar trebui politizata muzica si cred ca un artist care are o relatie cu Primaria, are dreptul sa o critice, indiferent daca are un contract de munca. Lumea trebuie sa separe foarte bine lucrurile astea. Faptul ca Primaria municipiului Bucuresti te cheama sa canti, deci sa indeplinesti un serviciu muzical, remunerat, este una. 

Incredibil! Tudor Chirila isi obliga colegii sa protesteze? Un cunoscut actor a rabufnit: este agresiv

Faptul ca Primaria este incapabila sa gestioneze oricare dintre domeniile pe care a promis ca le va gestiona, cand a castigat alegerile, este o chestie diferita, paralela si cred ca, acolo, ca cetatean, trebuie sa-ti spui parerea. Ca PMB poate decide ca dezirabili sunt doar cei care au pareri pro este o forma de manifestare antidemocratica vizavi de dreptul muncii. Eu nu pot sa spun ca am informatii in sensul acesta, pentru ca automat maine ar putea spune ca 'Ba, dar chiar asa Chirila, Vama cred ca pot sa cante asa. Poate nu-i mai doreste publicul…' Dar putem specula pe treaba asta", a spus Tudor Chirila.
Luna trecuta, Chirila a fost implicat intr-un imens scandal. Acesta a lovit pe strada un barbat  Agresorul a recunoscut ca i-a dat doua palme barbatului care ulterior a facut plangere, iar politia investigheaza cazul.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu