National

Liderul UDMR, deschis unei motiuni: E treaba PSD cum gestioneaza aceasta chestiune

Publicat: 08 aug. 2016
1

Un guvern interimar cu atributii limitate nu ar fi o problema pentru Romania, dar e treaba PSD sa gestioneze o asemenea situatie, a declarat presedintele UDMR, Kelemen Hunor, aratandu-se astfel deschis unor discutii pe tema motiunii de cenzura.

”In acest moment o motiune de cenzura poate fi sustinuta cu mai multe argumente impotriva Guvernului, dar e treaba PSD cum gestioneaza aceasta chestiune. Noi nu am avut discutii, nici cu PSD, nici cu altii, deci nu am cum sa comentez o intentie lansata in presa, fara sa stim care este textul motiunii, care sunt argumentele.

Un guvern interimar cu atributii limitate pana la alegeri, pana la formarea unui nou Guvern, nu ar fi o problema pentru Romania, nu ar fi o tragedie. Oricum, acest Guvern nu va veni cu bugetul pe anul viitor pentru ca nu are sustinerea necesara, nu are majoritatea necesara si nici legitimitatea necesara pentru a cere votul Parlamentului pentru bugetul pe 2017”, a declarat Kelemen Hunor.

Acesta a mai precizat ca tema poate fi abordata dupa 1 septembrie si ca UDMR-istii nu pot spune sigur daca ar vota sau nu o astfel de motiune, dar ar exista argumente pentru votarea ei.
Comentarii
Adauga un comentariu