Eveniment-Social

Liderul unui partid din Iasi, agresat de politistii din subordinea Consiliului Local

Publicat: 17 sept. 2013

@ Constantin Paslaru, liderul Partidului Ecologistilor Romani (PER) Iasi, va depune o plangere penala deoarece a fost ranit duminica trecuta de politistii locali in timp ce planta tei in fata Palatului Roznovanu

Constantin Paslaru
, presedintelui Partidului Ecologistilor Romani (PER) Iasi, va depune o plangere oficiala la Parchet, solicitand sanctionarea politistilor locali si a angajatilor primariei care l-au agresat si i-au ridicat teii adusi in fata Palatului Roznovanu. Amintim ca acesta, pe cheltuiala proprie, a adus cinci tei pe Bulevardul Stefan cel Mare, solicitand replantarea acestor arbori. Cu toate acestea, autoritatile l-au agresat intr-o maniera brutala si i-au adresat injurii. „Dupa ce m-am consultat cu avocatul, inainte de a depune plangere la Parchet, am decis sa merg la medic pentru a-mi scoate un certificat medico-legal, deoarece in urma agresiunilor la care am fost supus duminica, 15 septembrie 2013, de catre agentii de la Politia Locala, simt dureri in continuare la o mana. Astfel, dupa ce imi voi scoate acest certificat, voi depune plangerea la Parchet”, a precizat Paslaru.

Mai mult, cu toate ca a initiat un demers pur civic cu intentia de a le reda iesenilor un simbol distrus, respectiv teii de pe Stefan cel Mare, este foarte posibil ca liderul PER sa fie amendat pentru simplul fapt ca si-a „permis” sa replanteze un arbore in zona defrisarilor de copaci din zona centrala a Iasului.

Citeste si: „Este SCANDALOS! Haidamacii lui Nichita au ridicat un iesean pentru ca a plantat un tei – FOTO, VIDEO”loading...

Comentarii
  • mai rapanosule du-te acasa si veza-ti de basinile tale mare ecologist ,manincii banii ienseniilor trebuia sa iti rupa un picior du-te in strainatate si fa asa si ai sa vezi ce patesti.

    • in strainatate nu i se intampla nimic. in cel mai rau caz i se alaturau si mai multi oameni si din cinci tei se faceau 20-30. romania e stat militienesc, condus de securisti…uita-te cine e primar in Iasi…militienii nu au dreptul sa te agreseze…pentru agresiuni nejustificate asupra unor demonstranti pasnici, in strainatate, departamentul de politie pierde un proces si militianul este disclipinat.

      • daca l-ai cunoaste pe plantatoru atomic poate te -ai abtine de le comentarii ,pina acum citiva ani nu stia cum arata un tei iar acum e tata lor ,de fapt nu ma mai mira nimic chiar daca l-as vedea prin parlament ,ca la citi nebuni sint acolo ce ar mai conta unul in plus!!

  • Radule ai foarte mare dreptate, nu se poate copara Rominia cu tårile di europa. Ce så intelegi de la niste nemernici ce stau cu mina intinså la o bere, si cu ochi esiti din pupilå la o farfurie de fasole cu gårgårite! In afarå de ce li se då, ei nu au notiunea teiloe,boschetilor,faunei,salcimilor,medilui,sånåtåti,economiei, infrastructurå si asa m-ai departe………..

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit