Cancan

Lidia Buble a fost umilită. Ce a păţit artista în mediul online

Publicat: 28 sept. 2020
Lidia Buble a fost umilită
Lidia Buble a fost umilită în mediul online. Artista este victima bullyingului

Lidia Buble a fost umilită în ultimul hal în mediul online. Mai exact, fostă iubită a lui Răzvan Simion este victima bullying-ului. Îndrăgită artistă nu ia în considerare mesajele urâtă primite din partea internauţilor şi chiar a tras un semnal de alarmă privitor la acest fenomen.

Lidia Buble se consideră victima bullying-ului în mediul online. Artista i-a făcut ţăndări pe toţi cei care râd de nasul ei şi a postat un comentariu acid pe contul ei de Instagram. Reacţia ei vine după un comentariu a scos-o din minţi. Forma nasului a făcut de multe ori subiect de dezbatere în cazul Lidiei Buble, căreia i s-a sugerat inclusiv să-şi facă o rinoplastie.

Lidia Buble a fost umilită în mediul online. Artista este victima bullyingului

De-a lungul timpului, Lidia Buble a primit numeroase comentarii răutăcioase din partea fanilor. În copilărie, vedeta era luată în râs de colegii ei din cauza religiei sale, dar şi a neajunsurilor cu care se confruntă.

Apoi, în momentul în care şi-a făcut apariţia pentru prima oară pe scenă, artistă a fost criticată din cauza aspectului sau fizic. La început s-au legat de kilogramele în plus, iar apoi de forma nasului.

În continuare, lumea îi sugerează să-şi facă o rinoplastie. Lidia Buble, însă, nici nu vrea să audă de o asemenea intervenţie. Artistă nu are niciun complex şi consideră că este frumoasă, aşa cum a lăsat-o Dumnezeu.

Comentariile răutăcioase nu au dispărut, dar artistă a avut grijă să le închidă gura criticilor ei. Aşa cum s-a întâmplat ultima oară când o internaută a criticat-o pentru felul în care arată.

”Probabil că mulţi dinte voi o să vă întrebaţi de ce am ales să postez acel mesaj. Primesc zilnic astfel de mesaje şi sunt convinsă că nu sunt singură, sunt convinsă că sunt foarte multe femei atât la noi în ţara cât şi în alte ţări, care sunt batjocorite pentru felul în care arată.

Este tot un fel de bullying, în online se întâmplă în cea mai mare parte, pentru că oamenii de acest gen, în general nu prea au curajul să spună fata în faţă şi atunci refulează în online.

Eu personal niciodată n-o să răspund cu răutate la astfel de mesaje. Îmi este milă de astfel de femei. Pentru că da, din păcate femeile sunt cele care trimit astfel de mesaje. Eu primesc zilnic destul de multe şi în proporţie de 99,9% sunt femei. Foarte trist. Nu înţeleg de ce suntem atât de rele între noi, nu înţeleg de ce nu ne putem susţine. Nu înţeleg de ce, după părerea voastră, toată lumea ar trebui să arate la fel. De ce toată lumea ar trebui să fie stană de piatră, bibelou, păpuşă. Este atât de frumos să fim cu toţii diferiţi, iar defectele sunt atât de frumoase. Şi chiar dacă probabil unii dintre voi nu realizaţi, de cele mai multe ori defectele ne fac să fim speciali, să avem acel ceva, aşa că iubiţi-le.

Pentru tine am şi un răspuns: acest nanau aşa cum l-ai numit tu, foarte sexy şi cu foarte multă personalitate, ştii la ce mă ajută? Mă ajută să miros hit-urile astea frumoase care ajung la sufletele a milioane de oameni care mă iubesc, îmi ascultă muzica şi îmi trimit mesaje frumoase. Toţi bărbaţii care au trecut prin viaţa mea de asta s-au îndrăgostit, de faptul că sunt foarte naturală”, a fost răspunsul oferit de Lidia Buble.

Lucruri neştiute din relaţia Lidiei Buble cu Răzvan Simion. Artista a scos totul la iveală

Chiar dacă despărţirea dintre cei doi a uimit opinia publică din România şi a ţinut prima pagină a ziarelor multe zile la rând, puţini ştiu care a fost cauza care a dus la ruptura celor doi. Se pare că lucruri neştiute din relaţia Lidiei Buble cu Răzvan Simion ies la iveală tocmai din versurile ultimei melodii lansată de artistă împreună cu trupa Vunk. De asemenea, cântăreaţă le-a dezvăluit fanilor săi că în toate melodiile sale se regăsesc fragmente din viaţa ei.

Lidia Buble le-a dezvăluit recent fanilor săi că niciodată nu a lansat o melodie în care să nu pună fragmente din viaţa ei. Astfel, imediat după apariţia piesei „vino, du-te”, cantata alături de trupă Vunk, artistă a mai făcut o serie de dezvăluiri pe contul ei de Instagram, cu trimitere directă către relaţia cu Răzvan Simion.

Adauga un comentariu