Cancan ultimă oră

Lidia Buble, bătută de tatăl ei, păstor penticostal: „M-a lovit de față cu toţi!”

Publicat: 09 mai 2020

Lidia Buble a fost invitată într-o emisiune TV și s-a prezentat ”la datorie” cu sinceritatea la purtător, așa cum și-a obișnuit fanii. S-a ajuns, încetul cu încetul, și la un subiect ceva mai delicat, iar frumoasa vedetă a recunoscut că tatăl ei, pastor penticostal, îi aplică unele ”corecții” fizice atunci când era cazul.

Lidia a mărturisit că a dormit ”și pe preș” de multe ori, fiindcă nu avea voie să ajungă în casă mai târziu de ora 10 seara. Iar într-unul dintre cazuri a fost pusă la punct chiar în fața colegilor, amintindu-și că îi venea să intre în pământ de rușine.

„Mi s-a întâmplat de multe ori să dorm pe preș. Dacă întârziam peste ora 10, auzeam: du-te de unde ai venit!”, a spus Lidia într-o emisiune tv. Iar apoi și-a amintit cum, după ce făcuse o gafă ”mare” – fără a oferi detalii – a fost bătută de tatăl ei de față cu toți colegii. ”A venit tata la școală, făcusem eu o gafă foarte mare și m-a bătut de față cu toți colegii. Păi atunci îmi venea să fac o groapă mare și să intru în pământ. M-am simțit prost, îți dai seama!”, a mai spus Lidia Buble în respectiva emisiune.

”Dacă mai spui ceva de nasul meu…”

Lidia Buble a postat pe pagina sa de Instagram o filmare în care apare în… pijamale roz. Are părul prins în două codițe și, imită o fetiță care discută aprins cu tatăl său. La descrierea clipului, vedetă a plasat un mesaj subliminal pentru cârcotașii care îi critică nasul.

“Dacă̆ mai spui ceva de nasul meu… POOOC???????????? Tag unei prietene certărețe????#tiktok #lidiabubletok #foryou #funnyvideos”, a scris Lidia Buble, iar reacțiile admiratorilor nu au întârziat. “Eșţi tremenda (n.red.: extraordinară)! Să le trimiți tuturor care au treabă cu nasul tău ????”, “Ești enervantă când te prostești”, “Vaaaaaiiiii, moooor!!!! ???? Eșţi atât de miștooooo!!!! ????”, “Deci, ești de-a dreptul cea mai tare actriță!????”, “Ești demențială ????????????✌”, sunt câteva dintre comentariile postate de internauți în dreptul filmulețului respectiv.

Comentarii
Adauga un comentariu