Cancan ultimă oră

Lidia Buble este supărată foc: „Nu pot să înțeleg oamenii care fac așa ceva”

Publicat: 23 feb. 2021
Lidia Buble
Lidia Buble, cântăreață

Lidia Buble are probleme mari. Artista s-a confruntat cu o situație fără precedent în urmă cu doar câteva zile. În acest context, ea a transmis un mesaj dur tuturor urmăritorilor săi. Ce i s-a întâmplat?

Ea a împărtășit această experiență neplăcută cu fanii săi de pe rețelele de socializare. Artista a declarat că nu înțelege oamenii care fac astfel de lucruri.

„Nu pot să înțeleg oamenii care fac așa ceva. Ce să zic, îți mulțumesc frumos! Ești o drăguță sau un drăguț’, a fost prima reacție a Lidiei Buble, după ce a văzut în parcare ce a pățit autoturismul ei.

Lidia Buble, mesaj dur pentru fani

Totodată, artista a mai povestit că mașina sa a fost zgâriată cu o cheie și încă nu poate să înțeleagă cine a putut face așa ceva. Ea a mai adăugat că nu are decât milă pentru astfel de oameni și le-a transmis că nu o supără deloc cele întâmplate.

În același timp, Lidia Buble susține că singura durere o are pentru mașina sa și nu înțelege cum se poate simți cineva mai bine după ce strică lucrul altcuiva. De asemenea, ea a mai spus că speră ca situația să nu se mai repete în cazul oricui.

„Cineva mi-a zgâriat mașina intenționat cu o cheie, se vede că a fost făcută cu o cheie zgârietura. Nu înțeleg. Îmi este milă de tine, sincer. Să știi că pe mine nu ai reușit să mă superi. Mă doare sufletul puțin pentru iubita mea mașină, dar nu înțeleg cu ce te-a ajutat treaba asta sau dacă te-a făcut să te simți mai bine.

Dacă te-a făcut să te simți mai bine, atunci mă bucur pentru tine și mă simt și eu bine pentru tine, dar dacă nu…să-ți și să-ți pară rău măcar, să nu mai repeți”, a fost mesajul transmis de cântăreață celui care i-a zgâriat mașina.

Adauga un comentariu