Cancan ultimă oră

Lidia Buble, mesaj subtil, după ce Răzvan Simion s-a afișat cu Daliana Răducan la nunta colegului său: „Cu tine eu vreau să îmbătrânesc”

Publicat: 16 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lidia Buble mesaj subtil după ce Răzvan Simion s-a afișat cu Daliana Răducan la nunta colegului său Cu tine eu vreau să îmbătrânesc
După ce relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion s-a terminat, matinalul și-a găsit marea iubire, pe Daliana Răducan.

Lidia Buble a avut o postare subtilă, pare-se la adresa fostului ei partener Răzvan Simion, după ce prezentatorul și-a făcut apariția la nunta lui Dani Oțil cu noua sa iubită, Daliana Răducan.

Lidia Buble a postat pe InstaStory piesa ”Disfruto”, ale cărei versuri i-a făcut pe cei din mediul online să creadă că artista ar fi geloasă pe relația pe care o are Răzvan Simion cu Daliana Răducan.

”Vreau să îți dau un sărut/ Să-mi pierd timpul cu tine/ Să-ți păstrez secretele/ Să am grijă de momentele tale/ Să te îmbrățișez/ Să te aștept, să te ador/ Să am răbdarea ta/ Nebunia ta este știința mea/ Îmi place, să te privesc/ Fiecare mișcare/ Viciu ce am/ O plăcere să te prețuiesc/ Să nu te uit niciodată/ Să-ți dau ție timpul meu/ Nu te voi dezamăgi/ Cu tine eu vreau să îmbătrânesc.”, se arată în versurile piesei postată de către Lidia Buble pe contul său de Instagram.

Lidia Buble, despre Daliana Răducan: „E norocoasă”

De asemenea, în urmă cu câteva luni, la primele zvonuri și imagini apărute în presă conform cărora Răzvan și-a făcut o nouă iubită, Lidia Buble a comentat și a specificat că nu are nicio problemă cu acest lucru. Artista a spus atunci, în cadrul unei emisiuni online, că o consideră norocoasă pe noua parteneră a fostului său iubit, dar mai ales, că nu ar fi deloc geloasă pe ea.

”Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă.”, a spus Lidia Buble în cadrul unei emisiuni online.

Răzvan Simion şi Daliada Răducan au făcut anunţul momentului!

Dacă până acum se fereau să apară împreună în mod oficial, fiind surprinşi mai mult de către paparazzi, se pare că cei doi îndrăgostiţi şi-au asumat în mod oficial relaţia. Au postat aceleaşi fotografii pe conturile personale de Instagram, de la nunta lui Dani Otil. Alături de imagini, au alăturat şi mesajul: “Găseşte pe cineva care…” şi tagul către partenerul de viaţă.

Cu toate că s-a scris în ultima perioadă că ar fi fost şi probleme în relaţia lor, Răzvan şi Daliada par să fie mai îndrăgostiţi ca niciodată. Chiar şi aşa însă, unele guri rele nu le dau prea multe şanse, susţinând că prezentatorul de la Antena 1 este atras de superbă brunetă doar pentru că seamănă izbitor de mult cu fostă iubită.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au spus „Da“

Gabriela Prisăcariu este superbă în ziua nunții sale. Are nu doar un machiar și o coafură impecabilă, ci și o rochie de mireasă, care îi vine foarte bine. Burtica de graviduță îi este scosă puțin în evidență, datorită siluetei sale de invidiat! Dani Oțil nu este nici el mai prejos. Carismaticul prezentator poartă o cămașă albă și o pereche de pantaloni nude pentru marele eveniment.

Înainte de a se îndrepta către localul unde va avea loc nunta, Gabriela Prisăcariu și-a pozat inelul pe care-l va purta în această seară deosebită. După cum putem vedea este unul în formă de fluture.

Adauga un comentariu