Mozaic muzical

Lidia Buble nici nu se gandeste sa-l ia de sot pe Razvan

Publicat: 21 nov. 2018
3

Lidia Buble este intr-o relatie stabila cu Razvan Simion, dar nici nu se gandeste sa-l ia de sot prea curand.

Lidia Buble traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Razvan Simion. Desi a fost blamata de multe persoane pentru ca l-ar fi determinat pe iubitul ei sa se desparta de Mihaela, prima lui sotie, cei doi si-au vazut linistiti de relatie. Mai mult decat atat, au declarat ca artista nu a fost cauza divortului lor.
 
O fotografie publicata pe pagina de Instagram a Lidiei in care ea apare imbracata in rochie de mireasa iar in descriere se afla mesajul „Spune da” a facut pe toata lumea sa creada ca cei doi indragostiti s-au casatorit in secret. Vedeta a infirmat insa zvonul, recunoscand chiar ca nu este pregatita sa faca pasul cel mare.

 „El isi doreste, imi doresc si eu, doar ca simt ca sunt prea copila deocamdata, ma simt prea mica. Desi am 25 de ani, simt ca am doar 14. Asa ma comport, asa ma simt eu pe interior si mai vreau sa copilaresc putin”, a dezvaluit Lidia Buble cand a fost intrebata din nou despre presupusa nunta secreta pe care ar fi avut-o cu Razvan Simion.

 „Chiar mi s-a spus ca voi trai foarte mult pentru ca nu am nicio grija si uit toate lucrurile rele si negative si incerc sa ma aprovizionez doar cu lucrurile bune. Nu tin ura, sunt foarte zen asa, relaxata”, a adaugat frumoasa cantareata care, dupa cum recunoaste chiar ea, este la fel de copilaroasa si in privinta responsabilitatilor pe care le are.

Adauga un comentariu