Cancan

Lidia Buble, pictorial cu zonele intime la vedere

Publicat: 31 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Lidia Buble a acceptat să realizeze un pictorial incitant… Iar astăzi, cântăreaţa a făcut publică o fotografie în care apare cu zonele intime la vedere. Bărbaţii au înnebunit când au văzut imaginea HOT, “scăpată” pe Internet.

Este fiică de pastor, dar asta nu o împiedică pe Lidia Buble să pozeze ca-n revistele pentru adulţi. Azi, artista a împărtăşit pe Instagram o poză, care a fost realizată în cadrul unei şedinţe foto. După cum puteţi vedea atât în poza de mai jos, dar şi în galeria foto a articolului, ea stă în pat, sub aşternuturi şi poartă doar lenjerie intimă albă transparentă prin care i se văd sânii; pe cap are o bentiţă neagră cu buline albe, iar în mâna dreaptă ţine o ciocolată. Imaginea a fost însoţită de următorul mesaj scris în limba engleză: “CHOCOLATE IS THE ANSWER!”, care se traduce astfel: “Ciocolata este răspunsul!”.

Spre deosebire de alte fotografii publicate pe contul său de Instagram, la cea de mai sus, partenera de viaţă a lui Răzvan Simion nu a primit niciun comentariu, pentru că le-a restricţionat. Unii dintre internauţi cred că vedeta a ales acest lucru ca să nu mai primească mesaje indecente, la fel cum s-a întâmplat la începutul acestei luni, când a publicat o poză în care apare complet goală, iar un bărbat i-a lăsat un comentariu revoltător.

Lidia Buble şi-a anulat concertele, dar şi alte apariţii publice din cauza epidemiei de coronavirus din România.

Adauga un comentariu