Cancan

Lidia Buble, prima reacţie după ce a văzut cu cine s-a cuplat Răzvan Simion

Publicat: 15 ian. 2021
lidia buble
Lidia Buble pare să-şi exprime, subtil, frustrările şi regretele în ceea ce îl priveşte pe fostul său partener, cu care a avut o relaţie de cinci ani

Se pare că Răzvan Simion a trecut cu bine peste despărţirea de fosta parteneră, de câteva luni el afişându-se pe străzile din Bucureşti cu o brunetă sexy şi misterioasă. În acest sens, Lidia Buble a avut o primă reacţie în care pare să-şi exprime, subtil, frustrările şi regretele faţă de fostul său partener, cu care a avut o relaţie de cinci ani.

Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au despărţit anul trecut, iar momentul a fost unul neaşteptat. Cei doi erau consideraţi unul dintre cele mai strânse cupluri din show-biz.

Reacţia subtilă a Lidiei Buble

Răzvan Simion a trecut de mult peste despărţirea de Lidia Buble. De câteva luni, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de o brunetă sexy şi suplă.

Răzvan Simion pare că are o relaţie serioasă cu bruneta misterioasă care a apărut în viaţa lui, dat fiind faptul că de mai multe ori prezentatorul de la Antena 1 a fost surprins pe străzile din Bucureşti în compania iubitei.

Potrivit mesajului postat vara trecută de Răzvan Simion, Lidia buble a fost cea care a pus punct relaţiei cu prezentatorul, din cauza faptului că nu se mai simţea fericită lângă el.

Acum, însă, cântăreaţă pare să-şi exprime, subtil, frustrările şi regretele în ceea ce îl priveşte pe fostul său partener, cu care a avut o relaţie de cinci ani.

Alături de o fotografie sexy, Lidia a scris câteva versuri impresionante: ”Sunt mai dulce ca păcatul/ Emoţia mea reală şi atât de voluntară/ Nici icoanele făcătoare de minuni/ Nu te mai vindecă de mine/ Poţi să bei din toate izvoarele tămăduirii/ Numele tău va rămâne domnişoara erezie/ Şi vei mirosi definitiv a poezie”,este mesajul postat de cântăreaţă, pe contul de Instagram.

Mesajul postat de Răzvan Simion la anunţul despărţirii de Lidia

Păreau un cuplu fericit și fără probleme, însă lucrurile nu erau chiar așa. Fără ca cineva să se aștepte la o astfel de veste, Răzvan Simion a făcut în urmă cu câteva luni un anunț care a șocat lumea mondenă. Lidia Buble nu mai era fericită alături de el, așa că au decis să nu mai formeze un cuplu, iar fiecare să meargă pe propriul său drum în ceea ce privește planul personal. Pe plan profesional au continuat să formeze o echipă, matinalul fiind în continuare managerul artistei.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învăţat să nu îi mai judec pe ceilalţi şi nici pe mine. Am învăţat să îi iert pe ceilalţi, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puţin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puţin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu ştiam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare duşman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.
Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept”, a scris Răzvan Simion, în momentul în care a anunţat despărţirea de Lidia Buble.

Adauga un comentariu