Funny

Lidia Buble s-a prabusit de pe scena. Ce a patit artista in timpul concediului

Publicat: 25 iul. 2018
9

Lidia Buble a lesinat in timpul concertului. Sambata, 28 iulie, de la ora 20.00, intr-o noua editie “Next Star” prezentata de Dan Negru, la Antena 1, juratii Lidia Buble, Pepe si Dorian Popa isi aduc aminte de cateva momente mai putin placute ale vietii de artist. De pilda, in ce imprejurari au cazut de pe scena.

„Eram la Premiile MTV Romania, in 2004 cred, si tocmai primisem un premiu. In scena era o gaura, nu mai stiu cine o facuse inaintea mea, cred ca un artist de afara, dar nu ma anuntase nimeni de existenta ei. Si, in timp ce cantam, am cazut sub scena, frate. O jumatate de piesa am cantat de sub scena”, povesteste Pepe.

„Eu am cazut pe spate, la Bacau”, isi aminteste Dorian.

„Eu am lesinat pe scena, acum doi ani, intr-o vara. Era foarte, foarte cald si, la ultima piesa, pur si simplu am cazut din picioare. Nici n-am realizat ce s-a intamplat, m-am trezit in culise”, adauga Lidia.

„Alta data m-am grabit sa ajung la scena, am sarit un gard si mi s-au rupt pantalonii intre picioare. Asa am cantat’, adauga Pepe, amuzat.

Lidia Buble a plans in fata tuturor. Unul dintre baieteii talentati care au urcat pe scena Next Star a emotionat-o pe artista atat de tare, incat, aceasta nu si-a mai putut stapani lacrimile.

Adauga un comentariu