Cancan ultimă oră

Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună? Fanii sunt în extaz

Publicat: 06 iul. 2020

A trecut mai mult de o lună de când Răzvan Simion și Lidia Buble au hotărât să se despartă, însă, acum, surse din anturajul lor susțin că aceștia sunt gata de o împăcare.

Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună?

Vestea că aceștia au hotărât să se despartă a luat prin surprindere pe toată lumea, deși venea după mai multe zile de zvonuri privind o separare și după ce Răzvan fusese surprins alături de o roșcată. Anunțul dureros a fost făcut chiar de prezentatorul TV, pe social media.

Sursele din anturajul lor susțin că aceștia au hotărât să își ofere o nouă șansă, după ce s-au întâlnit la filmările pentru noul videoclip al cântăreței. Ba chiar, ei au fost extrem de emoționați, mai ales pentru că mai au sentimente unul pentru celălalt, după cum susțin sursele din anturajul lor.

“Din câte știm noi, nu se mai văzuseră de vreo două luni. Ei sunt despărțiți cu mult timp înainte să anunțe Răzvan. Mesajul ăla a fost postat numai atunci când el a fost convins că nu mai este nimic de făcut, că povestea lor s-a terminat. Da, Răzvan a fost la filmări, ceea ce este normal, ținând cont că el este implicat în proiectele ei de mai bine de cinci ani.

A fost un moment ciudat pentru toată lumea, vă dați seama. Amândoi erau emoționați, însă s-au purtat ca două persoane civilizate. S-au salutat, au vorbit, am mai glumit toți.”, au declarat câteva surse apropiate de cei doi pentru publicația playtech.

”În cazul lor, dragostea este mare, este adevărat, și orgoliul. De aceea, le este dificil să facă pașii spre o nouă legătură de suflet rapid. Cu toate acestea, de câteva zile bune, se înțeleg bine, par a se regăsi și au ales să își mai acorde o șansă.”, au spus apropiații celor doi pentru publicația WOWbiz.

Anunțul fostei soții a lui Răzvan Simion! Fanii au felicitat-o imedia

Diana Simion, fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion a făcut un anunț neașteptat pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Diana Simion a anunțat, în mediul online, că s-a înscris la Facultatea de Sociologie și Psihologie din Timișoara.

”Uneori mai târziu înseamnă exact la timpul potrivit”, a scris fosta soție a lui Răzvan Simion pe contul său de socializare.

În urma anunțului, Diana Simion a primit numeroase mesaje de felicitare din partea celor care îi ur5măresc activitatea în mediul online.

”Ce mă bucur”, ”Să fie cu noroc și reușită”, ”Felicitări”, ”Felicitări și succes! O alegere inspirată”, ”Bine Dia”, ”Bravo, Diana”, ”Bravo! Felicitări pentru curaj! Mult succes”, i-au transmis fanii Dianei Simion.

Pe pagina sa de socializare este menționat că Diana Simion a învățat la Colegiul Național Bănățean din Timișoara și că a studiat Jurnalistica și Limba Engleză Universitatea de Vest Timișoara.

Diana Simion se iubește cu Radu Biță

Diana Simion se iubește de ceva vreme cu Radu Biță, un afacerist din Timișoara, patronul unui restaurant și al unui magazin de vinuri.

”Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum… Ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc,”, a spus timișoreanul într-un interviu pe care l-a acordat recent.

Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble după cinci ani de relație

În timp ce Diana Simion trăiește o nouă poveste de dragoste, fostul ei soț, prezentatorul de televiziune Răzvan Simion, este din nou singur.

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul, de curând, a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1. Până acum, Lidia Buble nu a făcut nicio declarație despre separarea de iubit. Răzvan Simion ar fi cel care a decis să pună capăt poveștii lor de dragoste.

Adauga un comentariu