Actualitate

Lidia Fecioru ne spune care este legătura dintre zodie și iubire la femei

Publicat: 06 oct. 2021
Lidia Fecioru zodie
În privința obligativității certificatului verde la locul de muncă, Lidia Fecioru a precizat că este o măsură ”foarte discriminatorie”

Cunoscuta realizatoare TV Lidia Fecioru a vorbit de curând despre legătura dintre zodie și iubire la femei și cum iubesc acestea în funcție de semnul zodiacal. Astfel, o femeie își poate înțelege mai bine evoluția vieții amoroase ținând cont de caracteristicile zodiei sale. Iar într-una din emisiunile trecute, Lidia Fecioru a dezvăluit cum iubeşte fiecare femeie în funcţie de zodie.

Astrologii ne dezvăluie că semnul zodiacal influenţează puternic modul în care trăieşti o poveste de iubire. Astfel, în funcție de zodia pe care o ai, iubirea trezeşte în tine şi lucruri bune, dar şi mai puţin bune. În cazul femeilor, ținând cont de influenţa zodiei asupra modului în care iubeşti, acestea pot înţelege mai bine evoluţia vieţii amoroase.

Tehnic vorbind, potrivit Lidiei Fecioru, fiecare semn zodiacal se poate îndrăgosti de orice alt semn zodiacal. Și totuși, potrivit potrivit compatibilității dintre zodii, nu toate perechile au succesul scris în stele. Ținând cont de toate acestea, o femeie poate afla ce fel de iubită este și cum poate avea o relație fericită.

Lidia Fecioru ne arată legătura dintre zodie și iubire

Femeia Berbec este soţia rival, iar bărbatul se lupta cu ea în casă. Are nevoie de un om foarte puternic în viaţă, ca să ţină piept furtunilor din ea. Soţul trebuie să fie bărbat cu ea. Când găseşte aşa un partener se căsătoreşte cu el imediat.

Soția Taur este un puternic motivator, care se căsătoreşte cu bărbaţi drăguţi, amuzanţi și de succes. Iar femeia Gemeni este o veritabilă oglindă, plină de misticism, secretoasă şi periculoasă. Nu își va arăta niciodată adevărata față.

Femeia Rac, pe de altă parte, este soția ideală. Este o femeie frumoasă, deşteaptă, amanta ideală şi o bună gospodină. Cel mai important lucru pentru ea este familia. Totodată, soția Leu este femeia prinţesa. Acesteia, bărbatul trebuie să îi ofere tot ce are nevoie. Cât despre Fecioară, aceasta este soția deşteaptă. Însă din egoism, nu prea îşi lasa soţul să aibă prieteni.

Cum este influențată iubirea de semnul zodiacal

Femeia Balanţă este asemenea unei pisici – este drăguţă și finuţă. Fără ea, casa e pustie, însă are nevoie de afecţiune. Pe de altă parte, femeia Scorpion este ca o vrăjitoare, care poate suci mințile oricărui bărbat. Este frumoasă şi deşteaptă, iar bărbatul ei trebuie să fie puternic şi carismatic, ne spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Soția Săgetător este ca un camarad de luptă, care se duce cu tine şi în apă, şi în foc. Iar soția Capricorn este o femeie cu principii. Crede de multe ori că dragostea e o prostie și nu se va căsători în pripă.

Pe de altă parte, soția Vărsător este femeia distracţiei, căreia îi place spectacolul. Nu prea are treabă cu gospodăria, iar soţul ei nu va fi plictisit cu ea. Dar femeia Peşti, deși este soţia actriţă, este femeia pentru întreaga viață.

Adauga un comentariu