Cancan ultimă oră

Lidia Fecioru, sfaturi esențiale de viață

Publicat: 21 nov. 2020
Lidia Fecioru
Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Pilda Zilei a emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, despre cum trebuie să procedăm în cazul unor supărări pentru a putea trece mai uşor peste ele.

Nu ţineţi supărarea pe oameni. Ţineţi distanţa! Supărarea îţi fură fericirea. Distanţa e cea mai importantă.

Din bătrâni se spune: nu-ţi face prieteni cu un om morocănos. Nu fii prieten cu un om morocănos. Aşa că nu ţineţi supărarea pe oameni, ţineţi distanţa.

Oamenii, dacă şi-ar vedea în oglindă, în loc de faţă, caracterele, mulţi s-ar speria şi nu s-ar mai uita în oglindă în viaţa lor.

De asemenea aceasta a vorbit despre beneficiile pe care le poate avea ceapa cu miere, în această perioadă.

Am primit foarte multe telefoane după reţeta cu miere şi scorţişoară. O vizibilă îmbunătăţire a circulaţiei periferice, o chestie foarte interesantă, o persoană mi-a spus că nu mai aude ţiuituri în urechi, o altă persoană mi-a zis că i s-a reglat de tractul digestiv, hiperaciditatea i-a dispărut.

Lucrurile s-au întâmplat după ce au început să ia reţeta cu miere şi scorţişoară.

Avem la îndemână ceapa şi suntem în perioada în care vine şi gripa, avem şi coronavirusul, sunt şi viroze. Mai fac copiii câte un pic de temperatură, iar ca să reducem temperatura, tocăm ceapa mărunt, o stropim cu un pic de oţet, o punem în şosetuţă şi încălţăm copiii.

Scade temperatura foarte bine. Ceapă cu oţet, tocată mărunt. Sau pastă de ceapă trasă prin maşina de tocat, o amestecăm cu un pic de miere. Sau suc de ceapă, putem face la storcător. Sau chiar ceapa dată la blender, cu un pic de miere în ea, şi dată la copii cu linguriţa. În cantitate egală, miere şi ceapă.

Se dă la copii pentru tuse şi chiar şi pentru noi, de ce nu? Utilizăm ceapa în foarte multe moduri în această perioadă.

Pasta de ceapă cu un pic de miere vindecă inclusiv arsuri. M-am ars la un deget când am vrut să ridic o oală de pe foc. Am băgat degetul într-un borcănel cu miere imediat şi m-a durat aproximativ cinci minute. Însă, s-a vindecat instantaneu.

Adauga un comentariu