Stiri

Liftul maternitatii, care transporta mamele la bebelusi, a cazut in gol

Publicat: 18 sept. 2018
14

Liftul Maternitatii din Ploiesti a cazut, marti, in gol, in timp ce transporta mai multe mamici catre bebelusii lor, pentru a-i alapta. Conducerea unitatii sanitare considera incidentul ca fiind unul minor, deoarece nimeni nu a fost ranit si s-a luat legatura cu firma care asigura mentenanta.

Directorul maternitatii Ploiesti, Calin Boieru, a declarat, potrivit Mediafax, ca niciuna dintre pacientele lehuze nu a fost ranita, incidentul fiind considerat unul minor
“Liftul nostru, care e cu insotitor, a avut un incident minor. Nu s-a oprit unde trebuia. Nu au fost incidente. S-au speriat lehuzele, dar nu a fost nevoie de un transfer la alt spital. Medical, au ramas in spital, fiind lehuze”, a declarat Boeru.

Practic, liftul a cazut in gol in timp ce proaspetele mamici mergeau sa-si alapteze bebelusii. Conducerea maternitatii a luat legatura cu firma care asigura mentenanta ascensorului pentru a vedea ce s-a intamplat. “Firma care trebuia sa se ocupe si sa aiba in intretinere liftul 24 de ore din 24, conform contractului a fost notificata sa vina sa spuna ce s-a intamplat. Din punct de vedere al documentatiei si al contractului, actele sunt conforme. Ascensorul a avut acest incident in momentul in care transporta lehuzele. Nu a fost nimic major care sa pericliteze viata pacientelor”, a precizat directorul Maternitatii Ploiesti.

Boieru am mai spus ca pana nu se va afla ce s-a intamplat, liftul nu va mai functiona.
Adauga un comentariu