Sport

Liga I mai face o victima! Pandurii, în pragul colapsului! Narcis Raducan ameninta cu plecarea

Publicat: 05 oct. 2016

Situatia de la Pandurii este critica. Gorjenii au intrat în criza de timp, iar Narcis Raducan ia în calcul si o despartire de club. Mai mult, neplatiti de mai multe luni, fotbalistii au amenintat cu greva, asteptând un raspuns de la conducere. Presedintele gorjenilor lasa de înteles si faptul ca echipa se poate desfiinta, daca nu va face rost de bani în urmatoarea perioada.

„A fost o întâlnire importanta aseara. Se încearca solutii, deocamdata nu avem rezultate si suntem în plina criza financiara. si echipa asteapta sa gasim o solutie. Joi, când vin la pregatire, trebuie sa avem o concluzie clara vizavi de o colaborare viitoare. Din pacate pâna acum nu s-a gasit o solutie clara. Sunt mai multe idei si va trebui sa concluzionam. Exista termene limita la anumiti jucatori, de anul trecut, exista termene de plata si la alte datorii si aceasta presiune a devenit greu de suportat. Am admis cu echipa, înaintea partidei cu Chiajna, ca e ultimul meci în care mai continuam în aceste conditii. Situatia e foarte grea si sunt alaturi de jucatori. Am încercat cu Petre Grigoras sa-i motivam, dar de acum înainte va fi foarte greu. Au venit 14 jucatori în vara, tot sub spectrul problemelor financiare si am sperat cu totii ca nu se va mai întâmpla ce s-a întâmplat la finalul sezonului trecut. S-a avansat si ideea insolventei, dar, sincer, nu sunt pentru acest pas. Am suportat asta la acest club si nu vreau sa ma asociez cu aceasta forma de organizare.
Am demonstrat ca se poate face fotbal si cu bani putini. Vreau masuri, vreau sa platim un salariu catre angajati, nu numai catre jucatori. Sunt de acord sa ne sacrificam cu totii, sunt constient ca nu poate veni seicul de mâine, dar trebuie gasit ceva. Zilele urmatoare trebuie sa gasim o solutie. Daca nu, nu vad rostul pentru a continua.
Datoriile nu sunt atât de mari pentru a intra în insolventa. De 1 milion si ceva de euro avem nevoie. Ar fi cea mai mica suma pentru ca un club sa intre în insolventa. Daca CEO Oltenia nu oprea finantarea la jumatatea drumului, acum eram pe plus. Bineînteles ca iau în calcul despartirea de Pandurii. Eu am convins sa vina oameni care nu ar fi venit niciodata la Târgu Jiu. Daca nu avem ceva concret, nu pot sa îi conving zi de zi, împreuna cu Petre Grigoras, sa joace fotbal.
A venit domnul Marin Condescu, fostul conducator al clubului, a avut anumite idei. Acum nu stiu daca ele pot fi puse în practica. Aparitia dânsului m-a surprins. Avem de primit bani din drepturile TV, bani de la UEFA, bani pentru participarea lui Sapunaru la Euro si asa am fi aproape de 0, dar suntem în criza de timp. Avem neaparata nevoie de 1 milion si ceva de euro”, a spus presedintele Pandurilor, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Chiar daca Narcis Raducan a reusit sa scada salariile foarte mult fata de sezoanele trecute, pâna acum clubul nu a platit niciun salariu si nici vreo recompensa pentru punctele câstigate de echipa. Sunt restante înca din sezonul trecut, iar Mrzljak, spre exemplu, a plecat de la echipa fara sa anunte pe cineva tocmai din acest motiv.
În vara, Pandurii i-a transferat pe Lucian Sânmartean, George Tucudean, Valentin Alexandru, Jordy Buijs, Christian Obodo, Armiche Ortega Medina, Claudiu Voiculet si Ovidiu Herea.loading...

Adauga un comentariu