Actualitate

LightUP Festival. Proiectii video pe Palatul Culturii, cu artisti de pe trei continente – FOTO / VIDEO

Publicat: 08 iun. 2019

Evenimentul LightUp Festival se aflta la a treia editie si va aduce in orasul nostru astazi, pe data de 8 iunie o competitie unica de video mapping, ce se va desfasura in parcul Palas, iar tema acestor proiectii va fi “Future is Now”.

Evenimentul a inceput la ora 20.00, iar publicul este invitat sa asiste si sa urmareasca un spectacol de efecte vizuale. De asemenea, vor fi prezenti 6 artisti internationali, care vor mentine atmosfera de festival cu ajutorul unor proiectii care vor combina jocul de lumini si elemente artistice pentru a pune in evidenta grandoarea si frumusetea Palatului Culturii.

Cei sase finalisti sunt Sebastián Rodíguez Aros din Chile, Miguel Angel Rivera din Mexic, Raymond Nogueira & Kid Lei & Akitsugu Fukushima din China, Jeremy Oury & Michelle Falcon din Franta si Adrian Manolescu & Constantin Ivancu si Vali Chincisan din Romania. Publicul va putea sa isi voteze favoritii prin intermediul unui sistem de vot prin sms, iar votul acestuia inseamna 50% din punctajul final.

Un procent de 50% va reprezenta si decizia unui juriu de specialitate, format din Alexandru Condurache, regizor si profesor in cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi, Departamentul de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii, un reprezentant al companiei IULIUS si video artistul Silviu Apostol, membru al echipei castigatoare a celei de-a doua editii LightUP Festival. Marele premiu va fi in valoare de 5.000 de euro, locul doi va primi 3.000 de euro, iar locul trei va castiga 1.000 de euro.
Adauga un comentariu