Cancan

Liliana Mocanu din Las Fierbinți trăiește o mare dramă. Ce tragedie i-a schimbat complet viața soției lui Firicel

Publicat: 27 mai 2021
liliana mocanu plange la emisiune
Liliana Mocanu din Las Fierbinți trăiește o mare dramă

Las Fierbinți este unul dintre cele mai iubite seriale românești de comedie. Pentru că are un succes mare la public încă de la primul sezon, toată lumea a auzit de el. Personajele serialului sunt la fel de îndrăgite și ele, iar printre cele mai cunoscute este Liliana Mocanu, soția lui Firicel. Dacă în film este mereu cu zâmbetul pe buze, puțină lume știe că ea trăiește o mare dramă în viața personală.

Liliana Mocanu are o carieră de succes de peste trei decenii, dar spune că serialul i-a schimbat complet viața. De când a intrat în echipa Las Fierbinți, Liliana Mocanu se bucură de tot ce îi oferă viața și mărturisește că această experiență este unică.

Liliana Mocanu din Las Fierbinți trăiește o mare dramă

Actriţa Liliana Mocanu a izbucnit în lacrimi în emisiunea lui Măruţă, când a venit vorba despre pandemia de coronavirus. Dacă în general ne amuză şi ne face să râdem în hohote de râs, acum, actriţa a povestit cu lacrimi în ochi despre momentul dureros și despre cât de greu i-a fost să-și conducă mama pe ultimul drum, ținând cont de protocolul persoanelor decedate de Covid-19.

Îndrăgita actriță a împlinit, pe 22 mai, 52 de ani, iar printre cei care i-au transmis un gând bun se numără: Anca Dumitra, Ecaterina Ladin, Mirela Oprișor, Ionuț Ciocia sau „soțul Firicel”.

„Sunt copleșită. De fiecare dată când vin la tine trebuie să plâng. Sunt ca o mască a teatrului. Un ochi îmi râde și un ochi îmi plânge. Sunt într-o perioadă în care nici nu mai ştiu ce merit şi nici ce fac, dar nu vreau să plâng. Ar fi fost şi ziua mamei, pentru că o chema Elena”, a spus actrița.

„Mama a fost internată pe ATI Covid, în Piatra Neamţ. M-am dus ca disperata la Piatra, pentru că eu fac parte din acei oameni care au rămas aici, dar care au fost forţaţi să conducă pe ultimul drum persoane dragi, având Covid. E cumplit să-ți duci bărbatul, copilul, iubitul, mama pe ultimul drum într-o pungă.

Am avut un fix, că mama mea să nu „plece” într-o pungă. Am cumpărat o pânză. Ultimele ei cuvinte au fost: ”Vino să mă iei acasă şi iartă-mă puiu’ mamei”. Mulţumesc sorţii că, mai apar aşa la televizor. Oamenii altfel te percep”, a spus artista printre lacrimi, în emisiunea lui Măruţă.

Drama neștiută a Alexandrei Ungureanu

Alexandra Ungureanu pare mereu veselă și cu poftă de viață, însă ascunde o dramă grea în spate. Cu ani în urmă, ambii săi părinți au fost diagnosticați cu o boală nemiloasă, cancerul, și din nefericire, tatăl Alexandrei a pierdut lupta. Totuși, mama ei a avut puterea să învingă boala, iar acum va concura alături de cântăreață în sezonul 4 al emisiunii de succes Asia Express de la Antena 1.

„Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit…a mai durat două luni. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”, povestea Alexandra Ungureanu, în 2013.
Adauga un comentariu