Fotbal extern

Lille anunta ca Moussa Sow este transferabil

Publicat: 08 ian. 2012

Varful de atac al campioanei de fotbal a Franţei, Lille, Moussa Sow, ‘nu este de vanzare’ a declarat presei direcţiunea clubului, infirmand astfel zvonurile de transfer ale golgheterului echipei din sezonul trecut.

‘Vreau să fiu clar: Moussa nu este de vanzare, nu există niciun contact cu Fenerbahce’, a subliniat Frederic Paquet, director general al clubului din nordul Franţei, în vreme ce informaţii de presă au relatat despre plecarea atacantului senegalez în Turcia.

Şi totuşi, Lille ar fi relectat serios asupra acestei oferte, potrivit unor surse apropiate acestui caz. Clubul francez, care trebuie să găsească un atacant în timpul mercato de iarnă, pentru a compensa plecarea la Cupa Africii pe Naţiuni a lui… Sow, ca şi accidentarea brazilianului Tulio de Melo, nu dispune de multe lichidităţi şi ar fi putut lua un beneficiu frumos pe un jucător venit liber de contract în 2010.

Insă, potrivit preşedintelui Paquet, nu a fost niciodată o asemenea problemă. Sow, care nu a căzut de acord vara trecută pentru prelungirea contractului care se încheie în 2013, ar putea să se întalnească după CAN cu conducerea, pentru a discuta mai mult asupra viitorului său.loading...

Adauga un comentariu