News Flash:

Limba cu rosii si ardei

17 Septembrie 2009
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
Afisat la 10:27 Ingrediente: 6-8 felii de limba, 100 g ceapa, 3-4 ardei grasi, 1/2 kg rosii, 1 foaie de dafin, 100 ml untdelemn, 100 ml vin, sare, piper, patrunjel. Mod de preparare: Ceapa taiata in felii subtiri se caleste in tot untdelemnul, impreuna cu 1/2 lingurita de sare, pana cand devine lucioasa. Se adauga, apoi, ardeiul taiat in felii subtiri si se calesc impreuna, acoperite, inca 3-4 minute. Dupa aceea, se pun rosiile curatate de coaja (daca se poate) si taiate in felii mai groase si toate ingredientele indicate, inclusiv feliile de limba si 1/4 l supa in care a fiert limba. Se presara 1/2 lingurita cu sare si un virf de cutit cu piper si se amesteca toate. Se introduce cratita in cuptor si se lasa 20 minute, ca sa se formeze sosul si sa se ridice untdelemnul. Mincarea se serveste rece, cu patrunjel taiat marunt. Sursa: www.retete-culinare.biz
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1348 (s) | 22 queries | Mysql time :0.022978 (s)