Limbajul corpului pentru a starni instinctele sexuale

Publicat: 05 mai 2010

Limbajul trupului are un rezultat foarte eficient atunci cand vrei sa trezesti instinctele sexuale ale unui barbat.
O femeie poate instiga foarte usor un barbat prin limbajul trupului ei si sa-l faca sa nu-si ia ochii de la ea. Exista un numar de astfel exprimari ale limbajului corpului pe care o femeie il poate afisa cu scopul de a starni instincete sexuale ale barbatului. S-a constat ca, uneori, corpul prezinta anumite semnale care vin inconstient, si uneori acest comportament este afisat in mod intentionat. Femeile de azi, inca folosesc o mare parte din limajul corpului pentru a atrage barbatii, asa cum stramosii lor antici au cazut in plasa trucurilor lor.

Atat barbatii cat si femeile pot afisa un astfel de limbaj al trupului instigator la sex. Femeile au mai multe moduri de a flirtra prin limbajul trupului, pe care le utilizeaza sau le adopa in scopul de a evoca dorintele sexuale la barbati. Isi combina picioarele (barbatii nu pot face acest lucru pentru ca au soldurile prea inguste), si acest lucru atrage atentia barbatilor. Pe de alta parte, acest lucru poate arata ca este nedisponibila la avansurile sexuale ale barbatilor.
O alta mutare, pe care barbatilor le place sa o priveasca este atunci cand acestea fac lucruri care sa atraga atentia asupra gurii. Isi ling buzele, se dau cu ruj, sau mananca ceva foarte lent cu o placere evidenta, lucru care este stimulator pentru barbati. Doar uitandu-se la gura ei, trezeste in barbati o pofta de a le savura. Daca este isteata, aceasta poate expune si o parte goala din pielea ei. Aici este partea in care barbatul rateaza accidental gura si bautura ii curge in poala ei, in timp ce el incearca „sa nu se uite”.

Barbatii pot de asemenea sa utilizeze eficient limbajul trupului in flirtrul cu femeile. Un barbat poate intra intr-o incapere mergand foarte incet, afisand o postura impunatoare si fara sa se miste in plus. Daca face mai multe miscari, acest lucru inseamna ca nu este sigur pe el si nu are control asupra actiunilor aflandu-se in postura de a nu sti ce sa faca si ce sa nu faca. Daca sta pe scaun, barbatul trebuie sa pastreze orice obiecte personale, cum ar fi cheile, mancarea, bautura, monede, pentru a-si marca teritoriul. Uneori chiar si fumatul poate atrage o femeie, chiar daca aceasta nu ar vrea ca sotul ei sa fumeze. Cu toate acestea, femeilor le place sa isi vada prietenii fumand. Contactul cu ochii poate fi de multe ori foarte eficace, deoarece ochii sunt reflexia mintii si a ceea ce gandesti. Astfel, contactul cu ochii poate starni instinctul sexual intr-o persoana.

Un barbat poate fi instigat mult mai usor decat o femeie. Este mai usor pentru o femeie sa atraga un barbat decat pentru un barbat sa atraga o femeie. O femeie are potentialul de a trezi dorinta sexuala a unui barbat intr-o asa masura incat acestia isi pot pierde creierul si devin o prada pentru femei. O femeie arata seducatoare chiar si intr-o stare foarte banala, cand are apa pe corp, mancand incet sau expunandu-si o mica parte din piele.

De cele mai multe ori, atunci cand femeile vor sa ii inebuneasca pe barbati folosesc trucuri cum ar fi:
– isi ling buzele
– dilata pupilele
– isi imbujoreaza obrajii
– tin buzele despicate ca atunci cand sunt gata sa se sarute
– pun o mana pe sold pentru a atrage privirea barbatilor asupra fundului
– isi tin picioarele desfacute
– lasa o bretea sa le cada si sa li se vada pielealoading...

Adauga un comentariu