Eveniment-Social

Linia de tramvai Nicolina – Tatarasi, modernizata in viteza

Publicat: 10 nov. 2013
1

Modernizarea caii de rulare a tramvaielor avanseaza cu pasi repezi in zona bulevardului Nicolae Iorga Tatarasi. Pe tronsonul de sub pasajul Nicolina pâna la intersectia cu bulevardul Socola, muncitorii au finalizat sapatura si au fost asternute straturile de balast, dar si asfaltul pe care vor fi asezate liniile noi de tramvai.

„Lucrarile pe santierele din municipiu au ca prioritate, în aceasta perioada, pregatirea pentru sezonul rece. De la sediul Vamii si pâna în dreptul intrarii fostului Bazar, sinele au fost deja montate pe pozitii, în acest moment lucrându-se la amplasarea sistemului de absorbtie a trepidatiilor”, mentioneaza Sebastian Buraga, purtator de cuvant al Primariei Iasi.

Reamintim ca, pentru a fluidiza traficul în zona, Comisia de Circulatie a decis mutarea statiilor de transport judetean din preajma Pietei Nicolina. Incepand din aceasta saptamâna, microbuzele care fac legatura cu localitatile din judet nu vor mai stationa pe bulevard, ci pe strada Mitropolit Varlaam, adica în spatele pozitiei actuale a statiei.

Comentarii
  • din primavara dar asa-i la noi pe ultima suta de metri ingrasa porcul adica fac compromisuri dupa care la primavara reiau lucrarile de la capat deoarece dupa iarna sigur se vor intampla tot felul de minuni in zona …

Adauga un comentariu